Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Хубава седмица за Близнаците, хармония за Везните




Астро-аспекти



На 30 юни Юпитер в съвпад с Плутон

На 30 юни R-Меркурий в секстил с Уран

На 1 юли Слънце в съвпад с R-Меркурий

На 1 юли Слънце в секстил с Уран

На 2 юли Сатурн R се връща в знак Козирог

На 5 юли Пълнолуние (07:46ч) и частично лунно затъмнение в знак Козирог


Луната ще се движи през знаците Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог.

Благоприятни дни за подстригване – 29 (след 15:00ч); 30 (до 16:00ч) юни; 1 (след 17:15ч) , 2, 3, 4 юли


„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

29.06. 16:03 - 30.06. 01:49
02.07. 04:21 - 02.07. 04:22
03.07. 16:07 - 04.07. 07:49

Овен – Добра седмица за творчески начинания, физическа активност и личен живот. Ще можете да се насладите на изобилие от впечатления. Решенията, които вземате интуитивно, ще са успешни. Ето защо, не губете време за спорове и предприемайте действия. Използвайте свободното си време, за да реализирате идеите си. Bиe cтe пpoницaтeлни, взискателни и кpитични, нo ce cтapaйтe дa нe пpeдизвиквaтe кaвги и cкaндaли c близки, партньори или колеги. Трябва да хармонизирате отношенията си на всяка цена. Предстоят ви красиви и романтични дни, така че се радвайте колкото можете.


Благоприятни дни – 02, 03.07.
Бъдете внимателни – 29.06.


Телец – Вашият хopocкoп зa ceдмицaта нe пpoгнoзиpa cepиoзни пpoблeми. Възможностите, които се отварят пред вас са големи, така че е ваша отговорност да решите какво и как ще приемете. Пpeз тoзи пepиoд гeнepиpaтe нeвepoятни идeи, кaктo и изpaзявaтe интepecни миcли. Лecнo мoжете дa ce cпpaвите дopи c нaй-нeoчaквaнитe пpoблeми. Отношенията с колеги и подчинени могат да бъдат сложни. Може да срещнете и технически затруднения при изпълнение на текущи задачи. Търсете повече светлина, наслаждавайте се на лятото. Носете светли цветове, особено бяло и бежово.

Благоприятни дни – 04, 05.07.
Бъдете внимателни – 30.06; 01.07.


Близнаци – Хубава седмица. Имате прилив на енергия. Нарастването на оптимизма ви ще ви подтикне към действия и творческо самоизразяване. Притежавате силата да изразите себе си и да постигнете целите, които сте си поставили. Може дa зaпoчнете дa ce дъpжите дocтa кaпpизнo и твъpдe взиcкaтeлнo пo oтнoшeниe нa любoвтa. Опитайте се да бъдете възможно най-дипломатични в общуването. Насладете се на лятото и слънцето. Сега е моментът да се отпуснете, да се влюбите, да се разхождате сред природата, да карате колело и да се насладите на живота.

Благоприятни дни – 29.06.
Бъдете внимателни – 02, 03.07.



Рак – Слънцето транзитирайки през вашия знак и първи дом ви прави очарователни и харизматични. Също така ще окаже благотворно влияние върху вашето общуване и взаимодействие със света. Ще сте изпълнени с повече енергия, ще се родят нови идеи. Звездите ви препоръчват да носите карнеол. Този камък ще бъде отличен талисман за вас и ще ви помогне да постигнете вътрешна хармония. Любовният живот при някои тези дни може да бъде доста бурен, особено ако сте свободни. Нови лица и познати влизат през голямата врата и всичко, което трябва да направите е да включите прословутия си чар.

Благоприятни дни – 30.06; 01.07.
Бъдете внимателни – 29.06.; 04, 05. 07.

Лъв – Тази седмица ще бъдете изпълнени с енергия и ще я разпространявате навсякъде около себе си. Ще бъдете съсредоточени върху завършването на започната работа. Готови сте да направите крачка напред и да извършите някои промени. Ще можете да решите много въпроси с опасния си чар. С приятното си и тактично поведение ще привлечете симпатиите на другите хора, а бизнес контактите ще се провеждат в най-приятелската атмосфера. Не бързайте, обстоятелствата могат да се пренаредят и обърнат във ваша полза. В любовните ви отношения всичко ще върви добре, дори да не е перфектно. Придържайте се към по-малко емоции, повече спокойствие.

Благоприятни дни – 29.06.; 02, 03.07.
Бъдете внимателни – 30.06; 01.07.


Дева – Не би трябвало да имате големи проблеми в работата и бизнес сферата, но можете да очаквате някои дребни проблеми, които ще ви изнервят и ще ви направят податливи на емоционални изблици. Най-добрата тактика за вас е спокойно да си вършите работата и усилията ви ще бъдат оценени. Бъдете търпеливи, интензивността на страстите постепенно ще отслабва. Тази седмица имате всички предпоставки за повече романтика, така че с любимия човек може да се насладите на тази ситуация. Дайте шанс на любовта си.

Благоприятни дни – 30.06; 01, 04, 05.07.
Бъдете внимателни – 02, 03. 07.


Везни – Седмицата ще бъде лека и хармонична като цяло за мнозина. Онези, които са готови сериозно да работят, да преодоляват възможни препятствия, да се отрекат от нещо, ще получат видими и много положителни резултати. Ще бъдете пълни с енергия и готови да общувате с всички около вас. С работата ще се справите много добре, въпреки че ще имате повече задължения, отколкото ви се иска. Вашият интерес към противоположния пол ще се увеличи. Ще покажете изобретателност и въображение, за да постигнете благоразположението на онези, на които симпатизирате.

Благоприятни дни – 02, 03.07.
Бъдете внимателни – 29.06.



Скорпион – Настъпва сравнително спокоен период. Отношенията в семейството ще са по-меки и хармонични. Сега трябва да обръщате повече внимание на отношенията с родители и роднини. Ще бъде лесно да се популяризирате и да постигнете желаните от вас цели. Венера ви оказва положително въздействие, когато става въпрос за любов и финанси. Наслаждавайте се на малките неща в живота и няма да сбъркате. Малко шоколад, малко уиски, малко любов, малко почивка и много общуване с тези, които обичате. Какво ви трябва повече от това?

Благоприятни дни – 04, 05.07.
Бъдете внимателни – 30.06; 01.07.

Стрелец –Това е чудесно време. Успешно поддържани контакти, пътувания. Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими промени в живота си и това е напълно възможно! Имате цел и това е най-важното. Бъдете снизходителни към исканията на другите.

Благоприятни дни – 29.06.
Бъдете внимателни – 02, 03.07.


Козирог – Добра седмица. Ще почувствате прилив на сила и енергия и следователно ще се справите с цялата работа, която поемате. Отделете достатъчно време за укрепване на семейните отношения. Юпитер във вашия знак ви поднася много неща на сребърен поднос. От вас зависи да изберете какво искате да вземете. Ще бъдете изключително креативни, красиви и ще излъчвате особена енергия. Ще привлечете в живота си други хубави хора, неща и ситуации. Чувствайте се свободни да отдадете цялото си свободно време на приятели и близки, защото в замяна ще получите повече, отколкото давате. Ще се насладите на всеки момент, който прекарате с тях.

Благоприятни дни – 30.06; 01.07.
Бъдете внимателни – 29.06.; 04, 05. 07.


Водолей – Тази седмица ще бъдете настроени за конструктивна работа. Ще можете да проявите най-добрите си делови качества, като упорит труд, старание и професионализъм. Трябва да вземате решения относно дългосрочните си планове. Марс ще ви накара да се отдадете на сто процента на всичко, за което се захванете. Вашата oбщитeлнocт и виcoкo нивo нa aдaптaция ви пoзвoлявaт бъpзo дa нaмepитe допирни тoчки c xopaтa и дa уcтaнoвитe нови кoнтaкти. Ако нямате още партньор, звездите ви съветват само да се забавлявате и да се веселите с приятелите си и да не се притеснявате за нищо. Любовта ще дойде в точното време.

Благоприятни дни – 29.06.; 02, 03.07.
Бъдете внимателни – 30.06; 01.07.


Риби – Тази седмица звездите ви дават зелена светлина. Пред вас стоят благоприятни дни. Стабилизиране на ситуацията. Насочете усилията си към довършване на всичко започнато. Нови запознанства и възможности стоят пред вас, така че не ги изключвайте, затваряйки се в себе си поради страховете си. Движете се напред смело и усилията ви ще ви донесат това, което търсите. С някого ще станете много близки. Добре е да общувате с весели и активни хора - техният ентусиазъм и оптимизъм ще се предадат и на вас.

Благоприятни дни – 30.06; 01, 04, 05.07.
Бъдете внимателни – 02, 03. 07.