Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Интересна и неочаквана среща дебне Водолеите

Овен – Може да изпитате морално удовлетворение от нещо или душевен подем. В същото време ще трябва да бъдете търпеливи. Важен въпрос ще остане отворен и решението му няма да зависи от вас. Някои от вас са склонни да експериментират в любовта, което ще освежи отношенията ви и ще доведе до нови преживявания.

Телец – Днес успешен обрат на събитията ще ви помогне да се наредят нещата ви добре. Свободните от вас ги очаква романтично приключение. Ще можете отново да привлечете вниманието към себе си, ако не преигравате.

Близнаци –
Денят няма да е лесен. Има вероятност да преувеличавате значението на проблемите. Може да се наложи да пожертвате нещо заради своите убеждения или да се подчините на влиятелна външна сила.

Рак – Днес ще удържите убедителна победа или ще бъдете компенсирани заради поет риск. Положителната космическа енергия ви дава оптимизъм и увереност в себе си, така че очаквайте подобрения във вашия живот. Бъдете щедри към тези, които имат по-малко късмет от вас.

Лъв – Не е изключено възобновяването на романтични взаимоотношения от преди. Струва си обаче да се помисли дали е необходимо да им се даде втори шанс - съществува опасност всички проблеми скоро да се върнат.

Дева – Днес ще бъде трудно да запазите спокойствие и да не се предавате на емоционалните импулси. Може да бъдете обидени от нещо, на което не бихте обърнали внимание в друг момент. Ще успеете да преодолеете всички бариери по пътя си.

Везни – Спокоен ден. Това ще бъде възможност да се забавлявате, да се възстановите, да направите някои интересни, но не и уморителни неща. Ако искате да започнете нещо ново, вслушайте се във вътрешния си глас. Това е правилният начин да изберете възможно най-доброто.

Скорпион –
Чудесно време да си позволите повече удоволствия. Ако сте сами, не стойте вкъщи. Потърсете възможности, общувайте с хората. Много е вероятно съдбата да ви се усмихне и да ви изпрати приятна среща.

Стрелец – За вас са характерни благородство, широка душа и желание да вършите добро. Искрено искате да помогнете на ближния си и с радост ще участвате в делата на приятели и роднини.

Козирог – Този ден е успешен и ще бъде отбелязан с нещо важно. Много е възможно да се изпълни някое ваше желание. Лесно ще можете да очаровате днес представителите на противоположния пол.

Водолей – Освободете се от застоялата енергия в живота си и ще отворите път за това, което искате да привлечете в живота си. Можете да имате интересна неочаквана среща, която ще ви даде храна за размисъл.

Риби – Не витайте в облаците, а подхождайте към делата по-практично. По отношение на любовта се разширяват възможностите. Планетарните енергии са благоприятни и може да ви се усмихне късмета и да ви изпрати романтична среща.