Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Интересни възможности за Раците. Приятни изненади очакват Рибите!

Благоприятен ден, подходящ за нови начала и всякакви дела. Успешно може да се общува с представители на противоположния пол. Сексуалните отношения трябва да бъдат нежни.

Овен – Днес ви очакват много задачи. Щастливи сте да видите, че имате задача за изпълнение, в която можете да откриете ново предизвикателство. Можете да намерите жизнеспособни пътища, да измислите нови решения и да ги приложите.

Телец – Целите ви бавно се доближават. А именно, колкото по-ясно виждате собствения си път в душата си, толкова по-ясно той се откроява и ще стане за вас обект в реалността. Днес имате добра отправна точка най-накрая да намерите себе си.

Близнаци – Тази седмица имате стабилна основа, за да надграждате. Можете да се справите с трудни клиенти или колеги с лекота и чар. Днес е положително време за телефонни контакти. Добър момент е да поискате уверено това, от което се нуждаете.

Рак – Очакват ви интересни възможности и най-накрая усещате сили да се възползвате от всички тях. Днес можете да затворите няколко свои нерешени досега казуса, звездите вече са на ваша страна и ви предлагат решения на поднос.



Лъв – Планетите Марс и Уран в знака Телец със сигурност могат да изправят неочаквано препятствие пред вас. Може да имате огромно количество потисната енергия в себе си, която чака да избухне, и това със сигурност ще се случи сега...

Дева – Планетарната обстановка може да причини лошо настроение, което може да възникне поради неочаквани промени. Възможно е да мислите и за смяна на работата. Любовта обаче крие големи изненади: можете да почувствате силно желание за някого.

Везни – Съединението на Марс и Уран в Телец показват неочаквани финансови ползи, но и рискове, които трябва да обмислите мъдро, преди да вземете решение. Възможно е с по-малка сума, но не е препоръчително да рискувате с по-голяма. Любовният ви живот е щастливо балансиран в момента.

Скорпион – Може би преживявате труден момент и знаете, че търпението не е силната ви страна...Не са изключени неочаквани препятствия, но е възможно всичко да се нареди добре. Може да се наложи да приемете предложение, което не е съвсем по вкуса ви.

Стрелец – Възможно е да се чувствате потиснати и да не спирате да мислите за нещата... Това, от което се нуждаете, е да живеете в настоящето, без да мислите толкова много за бъдещето. Възползвайте се от лятото, за да разчупите малко рутината; ще бъде прекрасно за вас.

Козирог – Марс ви зарежда със сила да се отървете от онези токсични хора, които не ви носят нищо положително. Добър момент да преследвате мечтите си и да промените стратегията си, ако не сте постигнали очакваните резултати.

Водолей – С ретрограден Сатурн във вашия знак може да възникнат препятствия, които забавят инерцията ви, но вие пак ще намерите начин да се оправите. Възползвайте се от лятото, за да се забавлявате, да посветите време на себе си и да се откъснете от стреса, който сте изпитали.

Риби – Едно незначително събитие може да развали настроението ви, но то ще трае само докато му придавате тежест и важност. Светът все още е пълен с изненади, които ви очакват. Открийте ги! Чакайте доброто и тогава то ще ви намери!