Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Изкушение за Стрелеца, Рибите постигат разбирателство

На този ден трябва да обърнете внимание на семейството, на традициите, да си спомните за предците. Днес е денят на избора между доброто и злото. Избор, който ще повлияе на бъдещата ви съдба. Уверете се, че не отивате срещу ценностите си. От 09:06ч до 18:25ч Луната е на празен ход и не е подходящо да се предприема или купува нищо важно.


Овен –
Запазете спокойствие. Денят изисква балансирани решения, обмислени действия. Сега не трябва да се прибързва със заключенията. Днес Сатурн управлява топката и тази планета има склонност да подтиква хората да вземат грешни решения.

Телец –
Опитайте се да избегнете противоречията. Това не е толкова лесно, защото мнозина се опитват да ви повлияят, да ви убедят в нещо и понякога това ви изкарва от равновесие. Но сега е по-изгодно да изгладите острите ъгли и да търсите компромис, отколкото да се опитвате на всяка цена да отстоявате себе си.

Близнаци –
Ще бъде трудно да останете спокойни. Малък инцидент може да ви изкара от равновесие, а малките проблеми могат да се окажат сериозни. Но наблизо ще има хора, които ще ви помогнат да си върнете отново оптимистичното настроение, да спрете да се притеснявате за дреболии.

Рак –
Може да е трудно да се концентрирате, да решите точно на какво да обърнете внимание. Това време е подходящо за общуване с близки, за обсъждане на планове за бъдещето. Ще получите не само подкрепа, но и добър съвет.

Лъв –
Появяват се необичайни идеи и смели планове. Все още не ви е ясно как да ги реализирате, но скоро ще имате ясен план за действие. Следобедът обещава приятно запознанство или необичайна среща.

Дева – Важно е да обърнете специално внимание на интуицията си. Внимателно наблюдавайте обкръжението си. Някакво незначително събитие ще ви помогне да погледнете на познатите неща по нов начин, да забележите нещо, което не сте виждали досега.

Везни –
Обърнете внимание на малките неща. Това, което сега не се набива в очи или изглежда незначително, може да изиграе важна роля по-късно. Хората около вас слушат вашето мнение, следват съветите ви.

Скорпион –
Този ден дава шанс за укрепване на отношенията с близките, за намиране правилния подход и за прекратяване на разногласията. Възможно е да се наложи да вдъхновявате другите, а понякога и деликатно да побутнете някого в правилната посока.

Стрелец –
По-добре е да разчитате на себе си и да не разчитате на късмет. В крайна сметка нещата ще се окажат дори по-добри от очакваното, така че бъдете оптимисти. Устояването на изкушенията и съблазни може да бъде трудно.

Козирог –
Не бъдете мързеливи. Колкото и да искате да отложите всичко за по-късно, не бива да го правите сега. Някои задачи изискват незабавно решение и колкото по-скоро го направите, толкова по-добър резултат ще получите. Можете да се споразумеете за сътрудничество.

Водолей –Първата половина на деня няма да донесе сериозни проблеми, но най-вероятно ще има за какво да се притеснявате. Ще трябва бързо да се ориентирате в ситуацията, да вземете важни решения.

Риби – Не се сърдете на тези, които не ви разбират. Възгледите ви може да изглеждат спорни за някого. Но това не е причина да се карате и да се обиждате. Можете да се споразумеете за всичко мирно. Деликатността и тактичността ви помагат да изгладите острите ръбове.