Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Изненадваща любов за Девата, силни чувства застигат Скорпиона

Овен –Днес разчитайте на интуицията си. Направете най-доброто, което можете, за да се освободите от нежелана ситуация. На работното място се съсредоточете върху по-малките задачи.

Телец – Няма да ви е лесно да се съсредоточите върху основните задачи: непрекъснато ще се разсейвате от нещо. Внимавайте да не допуснете грешки в работата. Възможно е да получите критики и да се стигне до конфликт с някой от колегите ви.

Близнаци – Днешната атмосфера ще бъде напрегната, но не позволявайте това да ви развали настроението. Ще трябва да се организирате по-добре на работното място. В любовта ще възникне недоразумение с партньора ви, но лесно ще го преодолеете.

Рак – Вашият реалистичен поглед ще ви помогне да избегнете сериозна грешка. Чувствате се уморени, затова отделете време за себе си. Прекарайте вечерта с партньора си и се насладете на моментите си заедно.

Лъв – На работното място ще ви трябва мир и тишина, ако искате да бъдете ефективни. Ако успеете да се справите с нрава си, денят ви ще бъде страхотен. В любовта са нужни компромиси и всичко ще бъде наред.

Дева –
Само балансиран подход ще ви помогне да постигнете целите си. Планетарните влияния носят вдъхновение, помагайки ви да се прояви вашето въображение и креативност в любовните дела.

Везни – Ако отивате да пазарувате, не се поддавайте на спонтанни желания, купувайте само това, което е планирано. За да постигнете емоционален баланс, звездите ви съветват да се включите в духовни практики.

Скорпион –
Може да почувствате, че ви липсва сила да изпълнявате отговорностите си. Животът може да ви подложи на изпитание, а Луната ще ви накара да покажете най-чувствителната си страна.

Стрелец –
Дори и да сте въвлечени в напрегнати ситуации, ще можете да възстановите спокойствието си. Имате много аналитичен ум и сте много обективни, когато търсите решения на проблеми. Сега не е време да взимате решения, а да чакате събитията да протичат сами.

Козирог –
Откажете се от желанието си да контролирате всичко и следвайте своя ритъм на живот. В тези трудни моменти е време да спрете, да имате повече търпение, да се вгледате в себе си, за да намерите своето вътрешно спокойствие.

Водолей –
За да поддържате вътрешния баланс се грижете за себе си и тялото си. Всяка физическа активност, медитация и водни процедури ще помогнат за облекчаване на стреса и решаване на проблемите.

Риби –
Спокойната атмосфера ще ви накара да се почувствате освежени и емоционално отпочинали. Вие сте весели, дружелюбни и общителни. Характеризирате се с благородството и широтата на душата, състраданието и желанието да вършите добри дела.