Автор
Woman.bg

Какви са най-съкровените ви желания според зодията

Овен

Овните са сигурни, че могат да управляват света. Те са много отговорни и определено са кариеристи. Обичат да властват, понякога са дори арогантни и трудно отстъпват. За тях е добре да се научат да чуват и мнението на другите, не само своето.

Телец

Също както овните, така и телците проявяват голям инат. Представителите на зодия Телец са изключително целеустремени и за тях най-важни са лоялността и доверието. Това е чудесно, но би било добре да бъдат по-широкоскроени.

Близнаци

Те са изключително раздвоени постоянно и в същото време прикрити. Много трудно може да разгадаете какво се случва в мислите на един представител от тази зодия. Близнаците са много харизматични и често те просто искат да се забавляват.

Рак

Раците са изключително чувствителни и раними, заради което са изградили защитни механизми, които да ги предпазват. Би било добре да бъдат по-отворени към света и да позволяват на любимия човек да се погрижи за тях.

Лъв

Те никога не остават по-назад. Винаги трябва да бъдат център на внимание и високото им самочувствие е направо заразително.

Дева

Девите обичат всичко да е логично и подредено. Могат да бъдат изключително добри съветници, ако сте изправени пред сериозен проблем. За тях обаче би било добре, ако се научат да оставят логиката настрани за малко.

Везни

Везните обожават баланса и правят всичко възможно, за да го постигнат. Хубавото е, че осъзнават, че щастието им зависи и единствено от тях, а не от другиго.

Скорпион

Не е тайна, че скорпионите са бомба със закъснител. Те са харизматични, потайни, мистериозни, но в същото време знаят как да ви очароват. И колкото и да искате да ги опознаете, дори и да си говорите по 24 часа в денонощието с тях, отново няма да можете да разберете това, което искате.

Стрелец

Стрелците са огнени и много силни същества. Обожават пътешествията, имат нужда от постоянни промени и нови приключения. И е най-добре, когато половинката им може да им ги осигури.

Козирог

Заклети работохолици, които са готови да пренебрегнат вътрешните си вълнения и мисли, само и само да си свършат работата качествено. За тях би било най-добре, ако могат за момент да забравят за работното си място, за да бъдат по-щастливи.

Водолей

Много често водолейте създават впечатление на студени хора, които не желаят да контактуват с всички. Единственото, което може да ги усмихне са пътуванията, новите преживявания и откриването на интересни факти за различните култури.

Риби

Рибите могат да бъдат прекрасни приятели, но лошото е, че заради вътрешните си колебания твърде лесно и бързо сменят мнението си.