Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Какво да очаква всяка зодия на огледалната дата 11.11.22 г.

Ако има дни на всеобща хармония, то днес е един от тях. Във всеки случай звездите много се стараят да е точно така: спокойно и радостно.

Овен – Днес може да бъдете доста взискателни и сурови: всички наоколо трябва да следват инструкциите ви ясно и незабавно. Ще намерите сили да завършите всичките си точки перфектно и дори предсрочно. Отпуснете се поне вечерта, в противен случай е неизбежна кавга със семейството, уморено от вашата взискателност.

Телец – Ще успеете да преодолеете бариерите и ще постигнете успеха, за който сте мечтали от известно време и това ще ви накара да повярвате повече в себе си. Звездите ви съветват да не бързате с вземането на каквото и да е решение сега.

Близнаци – Мислите ви блуждаят и каквото и да правите, ви е много трудно да се съсредоточите върху настоящия момент, но трябва да сте по-наясно с всичко, което се случва около вас, още повече, че можете да допуснете някои грешки, които лесно можете да избегнете.

Рак – Спрете да се опитвате да търсите отговори извън себе си. Вашите пътища ще ви отведат точно там, където трябва да бъдете. Звездите ви съветват да останете дискретни относно бъдещите си планове.



Лъв – Нищо отвън не може да наруши вътрешната ви хармония: няма да се поддавате на никакви външни влияния! Но има една опасност – сами можете да си развалите настроението. Доверете се на интуицията си и правете нещата по свой начин.

Дева – Днешното небе не ви благоприятства точно в сантименталния сектор. В някои романтични връзки има риск да се карате силно. Трябва да обмисляте всяка своя фраза, в противен случай има риск да се изпуснете твърде много излишни думи.

Везни – Съвсем не е лесно да се освободите от многото задължения, които трябва да свършите, но в работата ви подкрепят добрите звезди. Особено активни ще сте по отношение на работата и можете да напредвате много добре.

Скорпион – По-добре да не говорите за любов в този период, защото с квадратурата на Слънцето със Сатурн рискувате да извадите неща, които не са красиви. Вероятно не можете да се справите с някои недоразумения. За щастие диалогът е добър и разговорът помага за разрешаването на някои от тях.

Стрелец – Готови сте за подвизи! Остава да изберете правилно къде да насочите усилията си, за да не се разпръснат в дребен героизъм. Пригответе се за факта, че невероятната реалност ще се противопостави на движението ви напред с всички сили във вид на малки проблеми и препятствия.

Козирог – Денят може да ви изглежда безкраен: поредица от грижи може да ви измори до краен предел. Няма да е лесно да избягвате задължения или да прехвърляте част от делата за друг ден. Звездите ще се погрижат да ви помогнат да премахнете максимално препятствията по пътя си.

Водолей – В живота на мнозина ще се появи уникален шанс и нещата ще се подредят по-лесно, отколкото очаквате. Мечтите нямат срок на годност, а звездите виждат подходящото време, за да ви осигурят по-добро бъдеще.

Риби – Днес в живота ви ще има много откровения и това ще ви даде няколко отговора на въпроси, които са останали загадка за вас. Внимавайте да не попивате лошото настроение на хората. Добре е да бъдете и вие премерени в чувствата си.

Четете още: Носенето на какъв цвят дрехи привлича любовта и парите според зодията