Овен – Родени сте да бъдете лидери и днес ще бъдете поставени точно в позиция, в която можете да покажете лидерските си способности. Разтърсете руното си и се заемете с реализацията на вашите проекти.

Телец – Можете да откриете някои истини за хората във вашата среда, които ще ви е трудно да приемете. На професионално ниво ви очаква хубав и спокоен ден, може би с малки изключения. Не пренебрегвайте почивката и не се насилвайте физически.

Близнаци – Днес може да изпитвате малко повече тревожност (безпокойство, притеснения), отколкото обикновено. Факт е, че не идват от външен източник, а вътре от вас. Време е да посветите времето си на приятни занимания като градинарство или нещо креативно - например рисуване, шиене или дори дърворезба с хармонична и целебна цел.

Рак – Планетарният аспект изисква бързо да приключите тези дела, които са били отложени за по-късно. Не се задоволявайте с нещо, което ви прави нещастни. Никой няма да се бори за вашето щастие, ако не го направите сами.



Лъв – Много от вас ще бъдат изнервени от дреболии, твърде емоционално ще реагират на думите на близки и на най-обикновените ситуации. За да избегнете възможни проблеми във взаимоотношенията с другите, е по-добре да се занимавате с някаква физическа работа или да отидете до фитнес залата или просто да се разходите.

Дева – Фокусирането върху текущите дела няма да е лесно, защото има много неща, които ви разсейват. Може да има обстоятелства, които изискват вашето пряко участие или някой ще ви помоли да помогнете.

Везни – Днес се чувствате добре. Всичко, което ви вбесява, започва да отшумява. Ако е възможно, погрижете се за себе си. Хубаво е също да поговорите с някои приятели, които може да не сте виждали дълго време.

Скорпион – Няма нищо лошо в това да спрете своя бърз начин на живот и да се посветите на нещо, което постоянно пренебрегвате. Трябва да отделите време, в което да не правите нищо и да се отпуснете. Това ще презареди батериите ви.



Стрелец – Нямате нужда от вино, за да се успокоите, нито от храната, за да сте щастливи. Някои от вас ще трябва да направят компромис, който може да не ги направи щастливи, но ще им донесе спокоен живот.

Козирог – Трябва да вземете трудно решение, а най-доброто нещо е да го направите в позитивно настроение. Не си поставяйте ограничения. Дори небето не трябва да бъде ваша граница. Повярвайте в себе си.

Водолей – Днес може да разочаровате някои хора. Причината за разочарованието в крайна сметка ще бъде извън вашия контрол. Но е добре да запомните, че не е ваша работа да правите всички щастливи.

Риби – Нов ден, нови шансове. От вас зависят много неща. Подходящ ден е да поздравите приятелите си с едно текстово съобщение. Само едно „здравейте, как сте?” е напълно достатъчно, за да се почувствате и вие, и най-скъпите ви хора значими и щастливи. Съсредоточете се върху малките неща. Живейте за мига!

Четете още: Мъжете от тези 4 зодии са царете на секса