Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес е идеален шанс да блеснете! Успешен ден за Рибите

Първата половина на деня е по-благоприятна от втората. Много е важно да запазите спокойствие и да не се карате с никого. Различни изкушения могат да се изпречат на пътя ви, затова бъдете внимателни.

Овен – Втората половина на деня носи много изненади. Ще трябва да коригирате плановете, да импровизирате, да отложите някои неща и спешно да поемете други. Благоприятно време за покупки на неща, за които отдавна сте мечтали.

Телец – С логично мислене и спокоен ум ще излезете от много трудна ситуация. На работа ще имате шанс да покажете своя потенциал. Трябва да бъдете по-внимателни в решенията, действията и изказванията си.

Близнаци – Хармоничен и приятен ден. Той е подходящ за правене на неща, които изискват креативност, въображение и нестандартен поглед за нещата. Днес сте особено очарователни и правите добро впечатление, където трябва.

Рак – Не оставайте сами с проблемите си. Можете и трябва да поискате помощ от другите. Няма да ви бъде отказано; ще получите дори повече подкрепа, отколкото сте очаквали. Денят е благоприятен за пазаруване, включително непланирано.



Лъв – Отдайте се на сто процента във всичко, което правите, и ще постигнете отлични резултати. Денят обещава напредък в много неща. Изисква се сериозен подход и внимание към малките детайли.

Дева – Вие сте практични, не висите в облаците и виждате всичко в истинската светлина. Това е много полезно днес. Ще използвате ефективни начини за справяне с ежедневните проблеми. Оптимизмът и жизнерадостта ви придават чар и привлекателност.

Везни – Не бързайте. Денят изисква балансирани решения, предпазливост и търпение. Ще има много изкушения, но ще намерите сили да им се противопоставите. Колкото повече време прекарвате извън дома, толкова по-добре.

Скорпион – Луната е много благосклонна към вас и привлича успеха в живота ви. Ще се прояви вашата най-чувствена и харизматична страна и вие ще бъдете толкова убедителни, че няма да ви е трудно да постигнете това, което целите.

Стрелец – Всичко, което правите днес, ще ви бъде от полза, така че е най-добре да бъдете активни и да не сте мързеливи. Може да не получите желаните резултати веднага, но ще се доближите много повече до целите си.

Козирог – Вашият оптимизъм се усеща много силно от хората около вас. Ще имате идеалния шанс да блеснете. Над вас няма нито един облак. Любов без ограничения, сега е моментът за това. Може да започнете да виждате някого по нов начин.

Водолей – Времето преди обеда е добро за вземане на важни решения. Те могат да бъдат свързани както с работата, така и с личните дела. Можете да си купите полезни неща за дома, мебели и домакински уреди.

Риби – Очаква ви успешен ден, особено първата му половина. Нещата вървят добре. Положителното отношение към живота ви прави още по-привлекателни в очите на другите. Подходящо за общуване с близки и приятели.