Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес късметът е с вас

Това е светъл, донякъде пасивен, но все пак предизвикателен ден. Много спокойно време, предназначено за размисъл. На този ден трябва да обърнете по-голямо внимание на семейството си, на близките.

Овен – Днес ще ви е трудно да устоите пред изкушенията от всякакъв вид. Загрижени сте за подробностите, но по-добре се фокусирайте върху голямата картина. Време е да изгладите несъгласията си с близките си и да намерите правилните думи.

Телец – Вие ще сте напълно отдадени на това, което правите и ще се стремите да бъде завършено. Дайте на тялото си необходимата почивка и възможност да се зареди с енергия. Има шансове да се изпълнят вашите любовни желания, особено ако преминете бариерите, които ви пречат.

Близнаци – Нищо не може да помрачи доброто ви настроение и никакви съмнения няма да разклатят взаимоотношенията ви. Вие сте наясно със собствените си нужди и сте готови да общувате пълноценно с партньора си. Ще създадете добра атмосферата около себе си.



Рак – Ще имате много работа, но организационните ви умения ще ви бъдат от голяма полза. Готови сте да направите компромис в любовта, което ще повлияе положително на връзката ви. Вие ще сте в добра форма, но внимавайте за диетата.

Лъв – Вие сте позитивни и нещата ще вървят в нормален ритъм. Ще се справите със задачите, които сте набелязали. Използвайте енергията си по полезен начин. Днес намерете време да се посветите на партньора си изцяло.

Дева – Бъдете мили и любезни с околните и денят ще вземе положителна посока. Звездите съветват самотните представители на вашия знак да не прекарват времето си сами. Имате шанс да разширите перспективите си в любовта.

Везни – Важните решения е по-добре да вземате самостоятелно. С някои хора ще ви е много трудно да намерите общ език. За сметка на това личните взаимоотношения се развиват хармонично. Лесно ще намирате подход към хората, които са ви скъпи.

Скорпион – Най-накрая ще можете да се посветите на реализацията на плановете си. Не влизайте в ненужни дебати и избягвайте негативните и неприятни хора. Проявете вашите творчески способности и нищо няма да застане на пътя ви. Помислете и за желанията на партньора си.

Стрелец – Нещата ще се развиват много бързо, но ще бъдете доволни от резултата. Ще имате повече свобода в действията си и ще се вписвате добре в ситуацията. Възстановете контактите със стари познати.

Козирог – Днес ще бъдете фокусирани върху това, което е наистина важно. Могат да се появят неочаквано добри възможности. Обстоятелствата ще се развиват във ваша полза, дори да не осъзнавате това. Можете да разчитате на късмета си.



Водолей – Не променяйте плановете си в последната минута и се опитайте да останете съсредоточени върху вашите непосредствени отговорности и задачи. Създайте стратегия, която ще бъде във ваша полза в областта на любовта.

Риби – Трябва да сте предпазливи, тъй като поради лекомислие рискувате да изпаднете в неловко положение. Приемайте всичко с чувство за хумор. Нещо ще ви накара да преосмислите отново някои аспекти. Ще успеете да видите нещата по-ясно, отколкото досега.