Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес късметът е с вас

Денят е подходящ за решаване на обикновени задачи и въпроси. Не се препоръчва започването на нови проекти, особено ако успехът им зависи от други хора.

Овен – Подходящ момент да се върнете към старите планове. Добре е да обърнете внимание на малките неща. Това, което сега изглежда незначително, може да изиграе важна роля по-късно. Опитайте да излезете от рутината си. Повтарянето на едни и същи действия е лоша идея.

Телец – Днес ще бъдете най-разочаровани от работата с неорганизирани хора. Въпреки че това може да е трудно за вас, опитайте се да бъдете търпеливи. Успявате да се организирате и нередностите остават назад.

Близнаци – Астралната енергия в момента може да ви вдъхнови да правите лекомислени неща в личния си живот. Настроението ви ще има възходи и падения, но в крайна сметка ще приключите ситуациите по „ваша мярка“.

Рак – Някой колега днес може да е по-критичен към вас на работното ви място, но това не трябва да го приемате непременно като нещо лошо. Приемете го по-скоро като градивна критика. Ограничете разходите за удоволствие.



Лъв – Днес сте насърчени и готови за действие. След като се справите със задълженията си, след това се погрижете за себе си. Текущата астрална ситуация може да ви насърчи да бъдете малко по-щедри, но не прекалявайте.

Дева – Търпението ви може да е на най-ниското ниво днес. Започнете деня си с няколко минути спокойно и дълбоко дишане. Трябва да си създадете навик да се фокусирате върху себе си. Това ще направи деня ви по-смислен.

Везни – Може да почувствате, че ситуацията излиза извън контрол. Ако оставите емоциите си да се развихрят, може да се почувствате претоварени. Опитайте се да преодолеете проблемите си. Излезте вечерта с приятели да се разведрите.

Скорпион – Като цяло днес всичко е наред. Това е един конструктивен ден. Бързо ще се ориентирате накъде отиват нещата и какво да предприемете. Избягвайте да се концентрирате върху неприятните неща от ежедневието.



Стрелец – Напрежението, което чувствате в днешния ден, може да създаде малка блокировка и е възможно да не можете да се справите с всичките си задължения. Правете неща, които ще ви отпуснат и ще ви извадят от това положение.

Козирог – Днес ще бъдете позитивни и оптимистични, тъй като звездите ще окажат благоприятно влияние върху вас! Изпълнени сте с енергия и динамика и това ви позволява да се възползвате от възможностите, които се появяват.

Водолей – Денят определено ще донесе на някои от вас положителни промени и развитие, каквито отдавна търсите и искате. Бъдете отворени и за други гледни точки, когато става въпрос за решаване на проблеми.

Риби – Много е важно правилно да организирате деня си и да не бързате в нищо. Възможно е да възникнат малки и незначителни проблеми, които да изискват вашето неотложно внимание. В личните контакти бъдете по-внимателни.