Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес може да ви уцели стрелата на Купидон

Луната в Рак ни съветва да не потискаме емоциите си и да казваме на тези, които обичаме, колко много означават те за нас, да направим нещо мило за тях. Нека се поглезим с нещо красиво, нещо вкусно.

Овен – Чувствате се по-уверени, по-спокойни, по-лесно намирате общ език с близките си. Мъдростта ще ви помогне да намерите правилните думи и да изгладите нещата, ако случайно е възникнал конфликт.

Телец – Опитайте се да запазите спокойствие и да се концентрирате максимално върху нещата, които са наистина важни. Не вземайте категорични решения, защото със сигурност ще съжалявате по-късно.

Близнаци – Днес ще трябва да свършите много неща и няма да сте в настроение за дълги разговори. Финансовите проблеми ви създават допълнително главоболие, непланирана покупка ще се отрази неблагоприятно на вашия домашен бюджет. Направете всичко възможно, за да намерите решение.

Рак – Неочакваните събития изискват цялото ви внимание и забавят повечето дейности, които сте искали да направите. Плановете, които имате и включват приятел или любим човек, ще трябва да бъдат отложени и това ви прави доста нервни.



Лъв – Неочаквано развитие на определени събития може за известно време да ви отдалечи от някои цели или задачи. Не позволявайте това да ви обезсърчава. Необходимо е малко допълнително планиране и обмисляне, за да си върнете контрола върху ситуацията.

Дева – Денят ще донесе приятни изненади и положителни емоции на мнозина. Благоприятен ден от гледна точка на личните взаимоотношения, общуването с близки хора, приятелска среда подобрява значително настроението.

Везни – Не се натоварвайте с някои полуистини, докато не сте проверили напълно за какво става въпрос. Вашето здравословно състояние е сравнително задоволително и няма да имате проблеми в тази област.

Скорпион – Може да ви липсва желание да се занимавате, с каквото и да било. Изчистете хаоса в живота си, забравете за миналото, кажете сбогом на всичко, което ви прави нещастни... Умът ви е малко блуждаещ, така че не бързайте да вземате внезапни и прибързани решения.



Стрелец – Днешният ден носи стабилност. Ще имате възможност да свършите важни задачи. Съгласувайте своите интереси с тези на партньора си. Добре ще е да проявите дипломатичност и да откликнете на желанията му.

Козирог – Мнозина ги очакват романтични моменти. Колкото повече отваряте сърцето си за любовта, толкова по-добре ще се почувствате. Днес е възможно Купидон да изстреля стрелите си срещу вас без предупреждение.

Водолей – Вашето настроение до голяма степен ще зависи от другите, така че внимателно подбирайте компанията си. Семейните въпроси стават ваш приоритет. На хоризонта на свободните представители на знака може да изгрее нова страст.

Риби – Това е добро време за укрепване на приятелство или за осигуряване на стабилност на връзката ви. Дайте на партньора си нещо, което ще събуди сладки спомени и ще му напомни за това, което ви свързва един с друг от началото.