Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес няма нищо невъзможно за вас

Каквото и да се случва, старайте се да бъдете в хармония и баланс със себе си. Бъдете умерени и спокойни. Денят все още е повлиян от пълнолунието и създава емоционална нестабилност.

Овен – Добре е да отпразнувате деня, който е пред вас. Трябва да се насладите на добро настроение, за да привлечете позитивни хора и ситуации. Като цяло за вас днес няма ограничения. Бъдете горди, а не арогантни.

Телец – Следете за знаци около вас – днес вашата вътрешна същност се отразява в околната среда и обкръжението ви. Останете фокусирани върху целите си. Истинското щастие може да дойде дори след една малка крачка.

Близнаци – Имате нужда само от още едно парче, за да направите пъзела цял. Много е важно да разберете, че не можете да направите всичко сами и за да постигнете желаната цел, трябва да приемете помощта на другите. Разгледайте всички ситуации, през които сте минали.

Рак – Днес може да имате колебания в чувствата си. Прилив на емоции ще ускори сърдечния ви ритъм. Звездите ви съветват да прекарате повече време навън, тъй като именно там може да срещнете своята съдба под една или друга форма.



Лъв – Ако някой е твърде мил и любезен с вас днес, бъдете внимателни. Не всеки има добри намерения. Ако ви поискат помощ, предоставете я. Ако след това не получите благодарност, не се разочаровайте. Кармата ще го върне.

Дева – Жизненият потенциал е на високо равнище. Някой от близкото обкръжение, точно когато мислите, че всичко е наред и е време за почивка, ще създаде хаос, който ще помните дълго. Запазете спокойствие.

Везни – Днес ще бъдете заобиколени от много нестабилна енергия и вероятно ще прескачате от едно място на друго. Не се притеснявайте, ако не се придържате към плана. Най-вероятно ще изглежда, че всичко се изплъзва от ръцете ви. Ако нещо не върви, оставете го. Отпуснете се. Утре е нов ден и можете да направите това, което не бихте могли днес.

Скорпион – Емоциите ви ще бъдат малко неуравновесени днес. Ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху нещо. От една страна, нервните ситуации ще продължат, но се опитайте да мислите положително. Най-добре е днес да разчитате на разума, а не на сърцето.



Стрелец – Днес нямате никакво време за губене. Ще имате предвид сто неща, които трябва да довършите, но това няма изобщо да ви притеснява. Ще се справите добре с много ситуации, които ще ви се случат.

Козирог – Прилив на положителна енергия ще ви помогне да получите това, което искате днес. Бъдете готови, приемете това страхотно предложение от звездите и тръгнете в желаната от вас посока.

Водолей – Ако имате впечатлението, че някой си играе с вас, не влизайте в ролята на жертвата, а отстоявайте себе си. Вие сте единствено отговорни за чувствата си. Не се препоръчва да рискувате или да правите скъпо струващи покупки.

Риби – Не се опитвайте да контролирате случващото се днес. Все още не можете да разберете какво точно се случва. Няма да промените хода на нещата, защото животът ви е повлиян от космическия поток.