Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес обърнете внимание на любимия

Овен- Възможно е да имате силни емоционални изблици. Ще бъде добре, ако можете да се овладявате и да не провокирате конфликтни ситуации. Да бъдете твърде откровени днес не е много добре, защото хората около вас могат да приемат погрешно думите ви.

Телец- Има много начини да оставите собствения си отпечатък в света, намерете своя. Знаете ли, че доброто е с добра възвращаемост? Затова не се скъпете на добри дела. След обед се радвайте на настоящето и не се безпокойте за това, което предстои.

Близнаци- За предпочитане е да сте сами и в спокойна обстановка, поне до обяд. Намаленият жизнен тонус може да ви направи податливи на външните отрицателни влияния и това да се отрази на личните ви отношения. Вечерта е подходящо време за срещи.

Рак- Днес някой ще прелее чашата на вашето търпение. Възможно е да възникнат някои неща, които да ви подразнят. Мнозина ще успеят да скрият емоциите си зад усмивката. Никой не трябва да има привилегията да ви лишава от самоконтрол.

Лъв- Днес до обяд трудно ще ви спори в работата. Добре е да не предприемате нищо важно. Няма да ви бъде трудно да предразположите човека, който ви интересува, но не пришпорвайте събитията. Внимавайте за здравето си.

Дева- Днес не сте застраховани от евентуални грешки, както в работата, така и в отношенията си. Довършете това, което сте започнали. Усилията ви след обяд може да дадат добър резултат. Някои ще съберат смелост да се изправят през сенките от миналото.

Везни- До обяд бъдете предпазливи. Някои от вас може да изпаднат в меланхолично настроение или да бъдат доста изнервени. Избягвайте да изпадате в крайности - от желанието да угодите на всички, до налагането им на всякакви ограничения.

Скорпион- Бъдете сдържани в поведението, не бъдете резки в действията и в думите си, така ще успеете да избегнете конфликтни ситуации. Намерете начин да се отпуснете дори по време на работното време. Това може да бъде кратък телефонен разговор, бърза разходка на чист въздух.

Стрелец- Денят до обяд е само за рутинна работа и довършване на започнатото. Не бързайте да давате съгласието си за каквото и да е, защото има голяма вероятността да сбъркате и после да съжалявате. Към всичко ставащо се отнасяйте с известна доза скептицизъм.

Козирог- Днес проявете здрав разум и бъдете въздържани. Интуитивно разберете как да съгласувате вашите замисли с желанията на околните. Отделете достатъчно внимание на партньора си, бъдете мили и нежни.

Водолей- Днес ще ви липсва творчески подем и стимул за работа. Опитите да обърнете хода на събитията в желаната от вас посока няма да донесат резултат. Ако имате неприятности, приемайте всичко без излишни емоции. Всичко тече, всичко се променя.

Риби- Денят няма да е богат откъм събития. Не се захващайте за трудоемка и сериозна работа поне до обяд. Не позволявайте на хората около вас да ви считат за наивни. Ако усетите, че някой се опитва да ви манипулира, кажете му го направо.