Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес очаквайте съдбовни знаци

Овен – Амбицията, усърдието и усилената работа ще ви се изплатят добре. Скоро ще можете да съберете ползите. Чувствате се силни, енергични и физически здрави, сякаш бихте могли да хванете света в двете си ръце. Това е чудесно време да предприемете следващата стъпка във вашата лична връзка.

Телец – Необходима ви е подкрепа, но хората, на които сте свикнали да разчитате, невинаги могат да помогнат. Има голяма вероятност за сериозни разногласия с родители или по-възрастни хора. Любимият човек също може да не се държи така, както сте очаквали.

Близнаци – Вие сте готови за неочакваното, с радост импровизирате, силно се интересувате от всичко, което се случва наоколо. Може да се влюбите в човек, свързан с работата ви или някой от приятелите ви.

Рак – Днес можете да реализирате някои проекти без никакви проблеми, защото амбицията ще ви води през целия ден. Един необичаен ден, изпълнен с интересни събития, които на пръв поглед изглеждат, че не са свързани помежду си, но не е съвсем така.

Лъв – Имайте повече вяра в себе си, ако искате да успеете. Не обръщайте внимание на хората, които завиждат. Поставяйте граница между професионалния и личния живот. Ще бъдете вдъхновени за нови неща в любовен план.

Дева – В професионален план няма да оставите нищо на случайността. Без значение колко големи и амбициозни са вашите текущи планове, намерете време, което да отделите за себе си и семейството си.

Везни – Днес е възможно да забележите, че изпълнявате задълженията си много по-бавно от обикновено и че мислите ви често прелитат от едно място до друго. Бъдете внимателни, всеки си има своите мързеливи дни.

Скорпион – Поемете отговорност за здравето на всички нива - това се предполага от Луна в дома на вашето здраве. Не забравяйте важността на всички аспекти на битието, включително духовно и психологическо. Днес е добър ден, за да преминете към нов ритъм на живот, който да отговаря на вашите истински нужди и вътрешна същност.

Стрелец – Скрити емоции могат да изплуват на повърхността днес и тъй като ще бъдете по-чувствителни от обикновено, възможно е да приемете думите на някои хората по-особено и да се разгневите за неща, които не бихте забелязали при нормални обстоятелства.

Козирог – Възможни са неочаквани събития или странни съвпадения. Те могат да бъдат един вид намек от съдбата. Покупките ви ще са успешни. Днес не сте склонни към романтика, което може да разстрои любимия човек

Водолей – Вероятно ще искате да приключите с работните си задължения по-рано днес и да прекарате приятно време с приятелите си. Вечерта звездите ви съветват да се насладите на простите удоволствия от живота.

Риби – Днес ще успеете да решите много проблеми. Със започването на новите проекти е по-добре да не избързвате, струва си да помислите още. Не е изключено да възникне конфликт с близки хора. Финансовите проблеми също може да ви притеснят.