Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес се посветете на половинката

Овен - Днес чашата на вашето търпение ще прелее. Възможно е да възникнат някои ситуации, които да ви подразнят, да се намерят хора, които да ви ядосат. Мнозина от вас обаче ще успеят да скрият емоциите си зад усмивката. Никой не трябва да има привилегията да ви лишава от самоконтрол.

Телец - Сега повече от всякога трябва да оцените ситуацията трезво и да разгледате нещата реалистично. Пазете силите си - малко неблагоприятен период, който просто трябва да изчакате да отмине. За щастие, това няма да продължи дълго.

Близнаци - За предпочитане е да сте сами и в спокойна обстановка. Ниският жизнен тонус може да ви направи податливи на външните отрицателни влияния и това да се отрази на личните ви отношения. Вечерта е неподходящо време за срещи.

Рак - Бъдете предпазливи. Някои от вас може да изпаднат в меланхолично настроение или да бъдат доста изнервени. Избягвайте да изпадате в крайности - от желанието да угодите на всички, до налагането им на всякакви ограничения.



Лъв - Днес никой не е застрахован от евентуални грешки, както в работата, така и в междуличностните отношения. Довършете това, което сте започнали. Усилията ви може да дадат добър резултат.

Дева - Днес може да не ви спори в работата. Добре е да не предприемате нищо важно. Няма да ви бъде трудно да предразположите човека, който ви интересува, но не пришпорвайте събитията. Внимавайте за здравето си.

Везни - Посветете време на творческо търсене и се откажете от лошите мисли. Сега сте чувствителни, затова избягвайте неприятни ситуации и контакти. Изчистете мислите си от песимизма. Това ще ви помогне да се изпълните с повече вяра и надежда за по-добро бъдеще.

Скорпион - Възможно е да имате силни емоционални изблици. Ще бъде добре, ако можете да се овладявате и да не провокирате конфликтни ситуации. Да бъдете твърде откровени днес не е много добре, защото хората около вас могат да приемат неправилно думите ви.



Стрелец - Бъдете сдържани в поведението, не бъдете резки в действията и в думите си, така ще успеете да избегнете конфликтни ситуации. Намерете начин да се отпуснете дори в работното време. Това може да бъде кратък телефонен разговор, бърза разходка на чист въздух.

Козирог - Днес е нужно да проявите здрав разум и да бъдете сдържани. Интуитивно ще разберете как да съгласувате вашите замисли с желанията на околните. Отделете достатъчно внимание на партньора си, бъдете мили и нежни, най-вече тактични.

Водолей - Днес ще ви липсва творчески подем и стимул за работа. Опитите да обърнете хода на събитията в желаната от вас посока няма да доведе до резултат. Ако имате неприятности, приемайте всичко без излишни емоции. Всичко тече, всичко се променя.

Риби - За да избягате от тъжните мисли, направете си подарък. Можете също да срещнете навън стари приятели или познати. Слушайте вътрешния глас, обърнете внимание на знаците и съвпаденията около себе си.