Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес се вслушайте в сърцето си

Прекрасно време, изпълнено с положителна енергия, светлина, красота и любов. Бъдете мили и приятелски настроени, помагайте, прощавайте и забравете злото. Така ще бъдете в унисон с мелодията на Космоса. Новолуние в 22:01ч.

Овен – В брака не трябва да допускате прояви на грубост, неоснователни претенции по отношение на партньора ви. В семейния живот трябва да сте по-внимателни към настроението и желанията на вашата половинка.

Телец – Обстановката в днешния ден ще изисква издръжливост и дисциплина. Не вземайте важни решения и не правете прибързани изводи. Възможно е да имате затруднения с прилагането на някои планове и идеи.

Близнаци – Днес вашият източник на вдъхновение ще бъдат хората, които срещате реално или онлайн. Намалете физическата активност. Не е нужно да се напрягате сега. Внимавайте с настинките.

Рак – Живейте живота си минималистично. Насладeте се на простите неща. Почистете гардероба от дрехи, които не носите от години, изхвърлете нещата, които не използвате, не усложнявайте разговорите със спорове, но бъдете ясни и силни...



Лъв – Готови ли сте да посрещнете последиците от действията си? Ако сте направили грешка вчера или неволно сте наранили някого, време е да поправите щетите. "Съжалявам" е вълшебната дума, която може да изгради много разрушени мостове, затова си преглътнете егото.

Дева – Ще откриете нови усещания в себе си и ще задълбочите емоциите си. Може да започнете да разбирате причината за много неща, които се случват. В любовта могат да възникнат недоразумения, които трябва да изясните веднага.

Везни – Всяка история има две страни, не вземайте решения, освен ако не знаете и двете. Понякога е по-добре да кажете „не знам“, отколкото да направите грешка. Не ограничавайте мечтите си. Небето също не трябва да бъде ваша граница.

Скорпион – Един по един ще решите проблемите и ще се справите добре със задълженията, които ви очакват. Не позволявайте слуховете и новините, които чувате, да ви засегнат. В любовта внимавайте да не кажете нещо, което може да бъде разбрано погрешно.



Стрелец – Денят може да донесе някои непредвидени промени. Ако действате правилно, те могат да ви бъдат от полза. Помислете два пъти преди да предприемете нещо или изчакайте момента. Любовната ви връзка може да премине през изпитание.

Козирог – Следвайте поривите на сърцето си и не се опитвайте да потискате емоциите. В любовта, твърде консервативният подход е нежелателен. Не пропускайте възможността да се потопите в неизвестното и да позволите на новите аспекти на взаимоотношенията да се развият.

Водолей – Денят може да е много добър, ако сами не си създавате проблеми. От вас ще се изисква мобилност, гъвкавост, способност бързо да променяте тактиката и да преминавате от решаването на една задача в друга.

Риби – Призивът на звездите към вас е да бъдете много внимателни във всичко. Обмисляйте нещата и се вслушайте в съветите на вашите близки или друг авторитетен за вас човек с мъдър житейски опит. За ваше добро е.