Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес ще имате късмет във всичко

Можете да стартирате нови проекти или да завършите съществуващи – всяка дейност ще бъде успешна. Денят е подходящ за комуникация.

Овен – Днес ще се почувствате изпълнени с енергия, ще започнат да се раждат нови идеи, които със сигурност ще искате да приложите веднага. Може някъде по пътя да ви настигне неочаквано, но приятно събитие или новина.

Телец – Денят, може да е малко труден, но затова пък ще е доста успешен. Пречки и проблеми могат да възникнат по пътя ви, но те няма да ви спрат. Ще имате възможност да решите въпроси, важни както за вас, така и за вашите близки.

Близнаци – Изхвърлете несигурността и съмненията си, продължете смело напред. Сега е подходящо време за това. Около вас ще има интересен обмен на идеи и мисли. Благодарение на активните действия и инициативност, получавате положителни резултати.

Рак – Денят може да ви се стори натоварен, но ще е ползотворен. Недейте да споделяте тайните си или да обсъждате планове за близкото бъдеще. Изобщо, колкото по-малко говорите за себе си, толкова по-добре.



Лъв – Днес основната ви цел е да бъдете креативни и да се опитате да вдъхновите околните да проявят най-добрите си способности и качества. Ще успеете да повлияете, но не забравяйте, че сега сте отговорни за тези, които са ви последвали и са проявили доверие.

Дева – Днес се налага да поработите усилено, за да успеете да завършите всичко започнато по-рано. Следобедът ще се появят повече въпроси и проблеми за решаване, отколкото сте очаквали. Ще сте твърде заети и няма да остане много време за лични дела.

Везни – Днес ще се радвате на малко спокойствие и хармония. Чудесен ден за усвояване на нови знания и полезна информация, за получаване на нови впечатления. Може случайно или уговорено да се срещнете със стари приятели.

Скорпион – Денят може да премине сравнително добре, ако не започнете да предявявате прекалено много искания. Мнозина ще се почувстват ограничени в действията си. Емоциите сега са силни, самоконтролът е особено важен.



Стрелец – Денят е благоприятен за комуникиране, търсене на съюзници и съмишленици. Можете да преговаряте с приятели, колеги и партньори за съвместни действия, да обсъждате общи планове за бъдещето.

Козирог – Денят обещава положително развитие на нещата във всяко отношение. Сами изберете накъде да насочите енергията си. Ще вършите всичко с оптимизъм, ще подхождате творчески към нещата. Възможна промяна в плановете.

Водолей – Въпреки, че може да бъде доста трудно, все пак успеете да преодолеете всички изпречили ви се препятствия, ако действате внимателно. Вътрешно копнеете да направите силно впечатление на някого, който ви интересува.

Риби – Денят предлага добри възможности. Вашето поведение ще бъде доста динамично. Имате творчески идеи, които мечтаете да осъществите. Ще се наложи бързо да се справите с някаква внезапно възникнала задача.