Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес ще имате любовно развитие

Пасивен ден. По-добре е да го прекарате сами със себе си и мислите си. Не вземайте прибързани решения през този период.

Овен – Денят предоставя нови и добри възможности. Отворете широко очите. Може да ви очаква нещо много красиво, но трябва да можете да го съзрете. В противен случай шансът за голям късмет може просто да отмине незабелязано.

Телец – Затвърдете приятелските си връзки и не се страхувайте да установите нови контакти. Можете бързо да влизате в разговор с непознати. Не е изключено дори да се случи нещо необичайно и твърде приятно.

Близнаци – Днес ситуацията на работното място или другаде, може да е стресираща и нестабилна. Може да се появят спешни задачи или някои сериозни проблеми. Възможно е да не се чувствате съвсем комфортно поради разногласия с някого.

Рак – Не избягвайте промени, които ще подобрят живота ви. Възможно е в професионалната област да започнете да се съмнявате във възможностите си, но няма нужда да се подценявате. В любовта са възможни малки недоразумения, но този път не са по ваша вина.



Лъв – Присъединете се към съмишленици, заедно ще бъдете по-силни. Днешната Луна, която е във вашия 3-ти дом, ще ви свърже с хора, които ще ви помогнат да реализирате идеите си. Звездите също са готови да ви подкрепят във всяко начинание.

Дева – За вас в момента е важно да поддържате правилния баланс във финансовите въпроси. Все още е намален жизнения потенциал, така че е по-добре да избягвате стресовите моменти и преумората.

Везни – Атмосферата на работното място ще бъде спокойна и няма да има сериозни проблеми. Ако сте във връзка, не избягвайте партньора си и намерете време за разговори. Отделяйте време за себе си, но не се изолирайте твърде много от любимите си хора.

Скорпион – Ваш колега/колежка проявява по-дълбок интерес към вас. Ако възвърнете в еднаква степен привързаността и интереса към себе си, имате добър шанс за горещ флирт или дори нещо дългосрочно. Доверете се на интуицията си как да действате.



Стрелец – Силата и оптимизма, които са типични за вас, ще направят животът ви по-лесен и ще напредвате без затруднения. Всичко, което правите за себе си, ще ви помогне да се чувствате по-добре и да сте много по-щастливи.

Козирог – Вече сте една крачка по-близо до постигане на някаква цел. Упоритата ви работа ще ви позволи да постигнете нови успехи. Старайте се да избягвате опасни дискусии, за да не усложнявате излишно живота си. Насочете енергията си към развитието на любовните отношения.

Водолей – Повечето от вас ще бъдат днес в променливо настроение, така че не приемайте коментарите на другите твърде лично. На работното място обърнете внимание на детайлите, за да улесните достигането на целта.

Риби – Направете опит да съживите нежността във връзката си и не се скъпете на комплименти - поглезете любимия човек с нежни думи и признания. Проблемите с домакинството могат да бъдат временно игнорирани.