Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес ще настъпят страхотни промени в живота ви

Не бива да сте пасивни в този ден и да плувате по течението. Нови неща не се препоръчва да започвате, но по набелязаният курс от преди може да действате. Бъдете внимателни какво казвате.

Овен – Марс продължава да преминава през вашия знак и тази буря от енергия, която той предава, ви прави много активни и с много инициатива. Няма да ви липсва стремеж или сила, за да се изправите пред предизвикателство, което е възникнало.

Телец – Възникват нови обстоятелства. Може да ви е трудно да се адаптирате, но с малко търпение и усилия в крайна сметка ще стигнете до там. Осмелете се да промените това, което не работи и изчислете всяко свое действие. В противен случай ще направите грешки и няма да постигнете желаните резултати.

Близнаци – Вашето позитивно мислене и желанието ви всичко да върви гладко ще бъде най-добрият ви актив, за да получите това, което искате. Намаляващата Луна ви кани да оставите след себе си несигурността, за да можете да се съсредоточите върху настоящето и да се насладите на малките неща.



Рак – Започнахте годината с позитивен и предприемачески дух и това е добро начало. Намаляващата Луна подчертава вашата магнетичност и привлекателност и ви помага да бъдете по-възприемчиви към любовта.

Лъв – Днес нещата са относително спокойни и стабилни на работното място, обаче изглежда, че в любовния ви живот цари несигурност и нестабилност. Трябва да наблюдавате думите си, защото неволно бихте могли да нараните този, когото обичате.

Дева – Въоръжете се с оптимизъм и позитивно отношение днес! Това ще ви помогне да заемете по-позитивно отношение и към определени ситуации. И това от своя страна ще ви отведе там, където трябва да бъдете.

Везни – През тази седмица вашите лични отношения ще се подобрят и ще станете по-меки и дискретни. Любимият човек отново ще ви обсипва с нежност, а вие ще отвръщате по равно. Необвързаните ще имат все повече и повече ухажори, но това няма да бъде сензация. Всичко върви тихо.



Скорпион – Ще бъдете все по-склонни да криете истинските си чувства. Това понякога ще доведе до объркване във връзките, защото няма да сте ясни за другите. Внимавайте да не пропуснете добра любовна възможност с такова отношение или някой да не се откаже от обичта към вас.

Стрелец – Денят ще е изпитание за вашето търпение и издръжливост. Човек, който често се намесва в живота ви, ще се опита да повлияе на ваше решение. Хората понякога искат твърде много от вас и на това трябва да поставите лимит.

Козирог – Получавате много положителна астрална енергия. Ще почувствате, че промените, които започват да се появяват във вашия живот, вървят в правилната посока. Бъдете по-обосновани и съсредоточени върху целите и амбициите си.



Водолей – Почистете дома си, мислите и живота си от неща, от които вече не се нуждаете. Изхвърлете стари документи, дарете ненужни дрехи, изтрийте песимистичните мисли и стойте далеч от хора, които не вярват във вас. Постепенно нови хора, предмети и преживявания ще започнат да разнообразяват живота ви. Направете място за тях.

Риби – Следвайте вътрешния си глас днес. Ако имате предчувствие, че трябва да се отклоните от обичайния път, следвайте интуицията си. Хубави неща ще ви се случат, когато се осмелите да се доверите на инстинктите си.