Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес ще разберете кой ви е хвърлил око

Овен – Бъдете много предпазливи и не споделяйте плановете си с никого, на когото нямате пълно доверие. Има опасност от предателство от страна на близък човек. Доверете се само на себе си и на инстинктите си и всичко ще се получи добре.

Телец – Възможно е да има непредвидени събития, които да променят плановете ви. Може да се наложи да вземете деликатно решение, но ще го направите разумно. Невероятно сте упорити и това ви помага малко при решаването на проблемите, които срещате, докато се опитвате да постигнете целите си.

Близнаци – Стресът от околната среда, отговорностите и желанието да искате да направите всичко перфектно, може да ви изтощи повече от нормалното. Хубаво е да прекарате време със себе си и това, което ви прави щастливи.

Рак – Трябва да стъпите с двата си крака здраво на земята, ако искате да се справите с предизвикателствата, пред които сте изправени и да преодолеете някакви проблеми. Проявете сдържаност, когато става въпрос за вашите финанси.



Лъв – Останете спокойни и не позволявайте на гнева си да ви кара да казвате неща, за които по-късно ще съжалявате. Избягването на неприятни ситуации ще ви позволи да се съсредоточите върху собствените си планове.

Дева – Вашите задължения се умножават много по-бързо, отколкото можете да ги изпълните и това ви поставя постоянно на ръба. В личния си живот бихте могли да прекарате един красив ден с половинката си.

Везни – Днес ще бъдете много активни и динамични, желаейки да правите хиляди неща едновременно. Ще преодолеете всяко предизвикателство с лекота. Пригответе се за някои приятни изненади и неочаквани събития, които ще разклатят ежедневната рутина.

Скорпион – Научете се да се фокусирате върху това, което наистина има значение и да виждате чашата наполовина пълна. Това е добър ден за любовния ви живот, независимо дали сте свободни, или обвързани.



Стрелец – Днес ще бъдете изключително хитри и решителни и ще бъдете в състояние да преодолеете трудностите, които ви измъчват в различни области. Това ще ви донесе голямо облекчение и ще започнете да приемате от по-позитивна и оптимистична гледна точка живота.

Козирог – Това изглежда изключително положителен ден за вас. Днешните астрологични аспекти ви носят добри възможности и ви помагат да се възползвате максимално от тях. Някой наистина ви харесва, а вие изглежда нямате представа за това!

Водолей – Днес трудно успявате да сте в крак със събитията. Опитайте се да управлявате времето си по-добре, така че задълженията ви да не се натрупват в последната минута, което ви създава излишен стрес.

Риби – Днес жизненият ви тонус е понижен. Това означава, че не сте в състояние да изпълнявате пълноценно задълженията си или да решавате въпроси, които се нуждаят от вашето внимание в момента.