Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес ще сложите началото на нова връзка

Период на стабилност. Денят има нисък енергиен заряд и се отбелязва с пасивност. Не носи нито добро, нито лошо. Ден за адаптация, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Не давайте вещите си на друго лице, това ще отнеме късмета ви.

Овен – Днес вие и вашият любовен партньор може да обърнете сериозно внимание на връзката ви. Това е добре и полезно, тъй като вероятно имате някои въпроси, които трябва да бъдат изтупани от праха и решени.

Телец – Денят ви може да е изпълнен с грижи и стрес. Имате много работа и дългите часове, прекарани на работа, вземат своето. Връзките с хората около вас също могат да бъдат малко напрегнати. Правете почивка по-често и нещата бавно ще се нормализират. И утре е ден.

Близнаци – Днес ще се почувствате доста неспокойни и разочаровани поради хода на живота си. Имате отговорности, които сте длъжни да спазвате, но се интересувате повече от лични проекти, отколкото от скучната работа. Резултатът от всичко това е раздразнителността, която изпитвате.

Рак – Ако предпочитате активен начин на живот, тогава пристъпете към делата преди обяд. Колкото по-близо отивате към вечерта, толкова по-малко желание ще имате да предприемете нещо. Това е добър ден за вземане на решения по материални въпроси.



Лъв – Най-добрата стратегия не е да не се съпротивлявате на обстоятелствата, а да се позволи на потока от събития да разреши противоречията. В крайна сметка нещата ще се наредят така както е най-добре.

Дева – Въпреки че най-вероятно ще се събудите изпълнени с енергия и ентусиазъм, настроението ви ще спадне, когато си спомните какво трябва да правите през деня. Може би е подходящият момент да помислите за някои важни промени в живота си.

Везни – Емоционално днес ще бъдете малко по-чувствителни. Вероятно ще се почувствате по-малко уверени от обикновено и може да ви е малко скучно. Освен това може да имате изключително досадна задача за изпълнение. Опитайте се да облекчите стреса, като слушате музика и правите чести почивки.

Скорпион – Нямате търпение да си починете от работата и домакинстването, за да прекарате приятно време с любимия човек. Но ще се отпуснете повече и ще се насладите най-пълноценно в прегръдката на половинката си, ако първо изпълните всички задължения, които ви очакват днес.



Стрелец – На този ден ще имате добра възможност още веднъж да покажете своята ерудиция и чувство за хумор - това ще разведри обстановката и ще внесе разнообразие в обичайния ход на работния процес. В любовта помислете два пъти, преди да обещаете нещо.

Козирог - Благоприятен за вас ден в много отношения. Възможно е да бъде положено началото на ползотворно сътрудничество, чрез което ще можете да постигнете целите си или началото на приятелска или романтична връзка, която ще донесе много положителни емоции.

Водолей - Влиянията на планетите засилват интуицията ви, така че вашите решения да бъдат правилни. Имате нужда от промяна. Ще имате свободата и смелостта да действате така, както искате. Обърнете повече внимание на здравето си и почивката.

Риби - На работното място се опитайте да бъдете по-спокойни. Наблегнете на качеството, а не на бързината, с която можете да работите. Внимавайте на кого доверявате любовните си тайни и малките проблеми.