Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес ще съблазните онзи, когото толкова желаете

Овен – През деня бъдете активни, но не се опитвайте да разрешите всички задачи (проблеми) веднага. Луната събужда творческите ви страни и ви прави вдъхновени с нови идеи, които ще ви помогнат да повярвате в себе си и да се борите за целите, които имате предвид.

Телец – Очаква ви натоварен и ползотворен ден. Ще почувствате, че миналите усилия носят осезаеми резултати. Слушайте интуицията си и действайте смело, изпълнявайте дългосрочните планове.

Близнаци - Отделете повече време за работата, тогава резултатът е гарантиран. Днес представителите на вашия знак са надарени със специална привлекателност и красноречие, което няма да остане незабелязано от противоположния пол.

Рак – Посветете днешния ден на решаването на ежедневните проблеми. Вие сте оптимисти за бъдещето. Представителите на вашия знак са надарени със специална привлекателност и чар, което обещава многобройни възможности за флирт.



Лъв – Време е да продължите напред и да постигнете целите си. Планирайте нещата по-добре, преди да действате. Винаги трябва да действате предпазливо, ако трябва да вземете някакво решение.

Дева – Концентрирайте усилията и енергията си в една посока. Отървете се от всичко, което е бреме за вас и животът ще започне да ви се усмихва. В любовта търсете диалог и всичко ще върви гладко.

Везни – Прегледайте гардероба си и се опитайте да се разделите с неща, които не носите без съжаление. Бъдете активни, но избягвайте преумората. Добро време за любов, съблазняване, кокетство, нежност и жестове на любов.



Скорпион – Вие сте се постарали да приемете нещата такива, каквито идват, без да им позволявате да ви разстройват и това ще ви помогне да сте по-щастливи. Не се обезсърчавайте и гледайте към бъдещето с оптимизъм.

Стрелец – По-добре е енергията да я насочите към реализирането на конкретни цели. Ако можете да се концентрирате, ще можете да постигнете всичко, което сте планирали за днес. Що се отнася до любовта, няма да липсват страсти в този ден.

Козирог – Вашата упоритост и постоянство ще ви водят директно към успеха. Днес ще бъдете много съблазнителни и можете да завладеете, когото искате. Обърнете малко повече внимание на партньора/ката си, ако имате.

Водолей – Очакват ви нови възможности, но ще трябва да можете да посрещате нови предизвикателства и да не се блокирате от страх пред неизвестното. В любовта ви очакват моменти пълни с очарование, особено ако имате стабилен партньор.

Риби - Творческото ви настроение ще донесе интересни идеи за бъдещето. За любовта и връзките денят е благоприятен, очаква се добро взаимно разбирателство с любимия човек, хармония и приятни моменти в любовта.