Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес трябва да направите съдбоносен избор

Овен – В работата ще покажете висока ефективност, ще работите отговорно. Може би ще има някои препятствия пред успеха ви, но лесно ще се справите с тях. Делата ви може да поемат неочакван обрат, особено по отношение на любовта и приятелството.

Телец – Не може да чакате да ви се получат нещата, без да правите нищо. Възможно е да трябва да правите избор, който ще е много важен. В личен план могат да настъпят незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

Близнаци – Днес към всички нови дела трябва да подхождате активно и решително, без съмнения и колебания. Не се поддавайте на мързела, който се опитва да ви обладае. Денят е изпълнен с различни по своето естество изкушения и съблазни и сте склонни лесно да се поддавате.

Рак – Планетите ще възнаградят най-смелите от вас. Ще има възможност за решаване на професионални и лични проблеми. Не са изключени романтични изненади, неочаквани признания в любов.



Лъв – Енергията и радостта от живота ви преизпълват дотолкова, че другите просто не могат да не го забележат! Използвайте шансовете, които съдбата ви поднася. Свободните представители на вашия знак с активна позиция имат всички шансове да организират личния си живот по-добре.

Дева – Днес се смейте, забавлявайте се, бъдете любопитни, радвайте се на дреболии и танцувайте, когато никой не ви вижда. Каквото и да правите за удоволствие, извлечете максимума от момента.

Везни – Мнозина ще имат чудесната възможност да направят живота си по-цветен и вълнуващ. Съобразявайте интересите си с нуждите на другите, въпреки че това ще изисква много усилия от вас. Може би днес ще станете лечител на душата на приятел.

Скорпион – Обстоятелствата около вас остават благоприятни. Отново ще ви подхване подемната вълна. Ще бъдете изкушени да избягате от обичайната рутина мислейки си, че тревата е по-зелена в чуждия двор.

Стрелец – Вече сте готови да поемете някои рискове в работата, не се отказвайте от планираното действие - който не рискува, не пие шампанско! Не смесвайте професионалните с личните взаимоотношения.

Козирог – Звездите ви дават зелена светлина. Щастието и късметът ще бъдат на ваша страна. Изборът, който правите днес, ще бъде важен за бъдещето ви, затова решете в коя посока искате да се движите.

Водолей – Звездите ви съветват да бъдете отворени за иновации и да не се страхувате да експериментирате. Тактично пристъпвайте, така че хората да повярват в това, което искате да им кажете. Днес мнозина ще се опиянят от аромата на любовта, който ще се носи около тях.

Риби – Ще действате ясно и уверено, както винаги. Не се обезсърчавайте от временни финансови затруднения, те скоро ще преминат. Съсредоточете се върху подобряване на отношенията с близките.