Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес ви очаква ново начало

Благоприятно време за творчество, любов и духовни търсения. Ако се случат неприятни събития, което само по себе си е малко вероятно, те ще са краткотрайни и няма да донесат осезаема вреда.

Овен – Днес е подходящият ден за ново начало. Помислете за това да сте на стартовата линия, съсредоточете се върху целта и хората, които могат да ви помогнат да я постигнете. Ще се държите като истински стратези, за да постигнете целите, които сте си поставили.

Телец – Имате огромен ентусиазъм, който ви помага и ви тласка напред. Луната във фазата на нарастване ще ви даде необходимата енергия за търсене на нови цели. Внимавайте да не реагирате рязко и импулсивно. Внезапните решения могат да ви доведат до незавидна позиция.

Близнаци – Ще трябва да се погрижите за отговорностите, които ще ограничат желанието ви да правите онези неща, които ви харесват най-много. Трябва да смекчите позицията си спрямо партньора си, защото сте склонни да сте твърде резки.

Рак – Бъдете предпазливи днес и се опитайте внимателно да обмислите всяко свое движение. Разчитайте на инстинктите си и не позволявайте на никого да провали плановете ви. Трябва да сте по-твърди и да отстоявате себе си.



Лъв – Огромно количество положителна енергия е във въздуха днес, само една искра е достатъчна, за да я запали и да освободи тази енергия. Знайте в каква посока вървите и какви са вашите цели, преди да запалите тази искра. Ефектът, който ще предизвикате, ще се усети в следващите периоди.

Дева – Ще бъдете много директни днес. Вероятно ще мислите с пълна пара и ще работите с пълна ефективност. Вървете смело напред и помислете за шансовете, които преди не сте посмели да приемете.

Везни – Ако продължавате да излагате възражения и да спорите срещу всичко, което казва вашият партньор, единственото, което ще постигнете, е постоянно състояние на заяждане, напрежение и разногласия между вас двамата.

Скорпион – От финансова гледна точка е добър ден за търсене на нови източници на доходи. Ако сте необвързани, осмелете се да тръгнете след обекта на вашето желание. Това би могло да инициира ново романтично приключение.



Стрелец – Енергията на Венера, която преминава през вашия знак ще ви донесе креативност и чувственост и ще ви изпълни с магия и съблазън. Много благоприятен момент да се насладите на пълноценен любовен живот.

Козирог – Вашите цели и идеи намират плодородна почва днес и най-накрая можете да продължите с всичките си планове. Това е динамично ново начало за вас! Готови сте да направите някои промени.

Водолей – На път сте да постигнете всичко, което желаете. Останете верни на собствените си желания и измислете план за прилагане на всичките си идеи. Това е благоприятен ден за вас. Чувствате се добре и това ще ви помогне да прекарате добре вечерта с партньора си.



Риби – Дръжте стреса и притесненията, свързани с работата ви настрана и не позволявайте това да отрови връзката ви. Научете се да правите себе си щастливи. Планетите оказват положително влияние върху любовния ви живот днес!