Козирози, днес ви очаква ново начало

16 октомври 2021 | 08:35
4104
0
снимки: Pexels
0

Благоприятно време за творчество, любов и духовни търсения. Ако се случат неприятни събития, което само по себе си е малко вероятно, те ще са краткотрайни и няма да донесат осезаема вреда.

Овен – Днес е подходящият ден за ново начало. Помислете за това да сте на стартовата линия, съсредоточете се върху целта и хората, които могат да ви помогнат да я постигнете. Ще се държите като истински стратези, за да постигнете целите, които сте си поставили. 

Телец – Имате огромен ентусиазъм, който ви помага и ви тласка напред. Луната във фазата на нарастване ще ви даде необходимата енергия за търсене на нови цели. Внимавайте да не реагирате рязко и импулсивно. Внезапните решения могат да ви доведат до незавидна позиция.

Близнаци – Ще трябва да се погрижите за отговорностите, които ще ограничат желанието ви да правите онези неща, които ви харесват най-много. Трябва да смекчите позицията си спрямо партньора си, защото сте склонни да сте твърде резки.

Рак – Бъдете предпазливи днес и се опитайте внимателно да обмислите всяко свое движение. Разчитайте на инстинктите си и не позволявайте на никого да провали плановете ви. Трябва да сте по-твърди и да отстоявате себе си.

жена

Лъв – Огромно количество положителна енергия е във въздуха днес, само една искра е достатъчна, за да я запали и да освободи тази енергия. Знайте в каква посока вървите и какви са вашите цели, преди да запалите тази искра. Ефектът, който ще предизвикате, ще се усети в следващите периоди.

Дева – Ще бъдете много директни днес. Вероятно ще мислите с пълна пара и ще работите с пълна ефективност. Вървете смело напред и помислете за шансовете, които преди не сте посмели да приемете.

Везни – Ако продължавате да излагате възражения и да спорите срещу всичко, което казва вашият партньор, единственото, което ще постигнете, е постоянно състояние на заяждане, напрежение и разногласия между вас двамата.

Скорпион – От финансова гледна точка е добър ден за търсене на нови източници на доходи. Ако сте необвързани, осмелете се да тръгнете след обекта на вашето желание. Това би могло да инициира ново романтично приключение.

мъж, жена

Стрелец – Енергията на Венера, която преминава през вашия знак ще ви донесе креативност и чувственост и ще ви изпълни с магия и съблазън. Много благоприятен момент да се насладите на пълноценен любовен живот.

Козирог – Вашите цели и идеи намират плодородна почва днес и най-накрая можете да продължите с всичките си планове. Това е динамично ново начало за вас! Готови сте да направите някои промени.

Водолей – На път сте да постигнете всичко, което желаете. Останете верни на собствените си желания и измислете план за прилагане на всичките си идеи. Това е благоприятен ден за вас. Чувствате се добре и това ще ви помогне да прекарате добре вечерта с партньора си.

жена, мъж

Риби – Дръжте стреса и притесненията, свързани с работата ви настрана и не позволявайте това да отрови връзката ви. Научете се да правите себе си щастливи. Планетите оказват положително влияние върху любовния ви живот днес!

Коментари

Добави Коментар

Най-четени