Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес внимавайте с шегите

Овен – Ако не искате проблеми в близко бъдеще, отделете достатъчно време днес на дреболиите. Много е важно внимателно да разгледате детайлите, да проверите отново всичко и да проявите своята педантичност.

Телец – По-добре да се заемете с обичайните неща, а не да се захващате с нещо ново. За предпочитане е да избягвате места, където има много хора. Някои от вас ще намерят ефективен начин за решаване на битовите проблеми, ще направят полезни покупки за дома.

Близнаци – Денят е неблагоприятен за отделните начинания. Дори и да ви се струва, че сте изпълнени с активност и ентусиазъм, това ще бъде фалшиво усещане. Може би в късния следобед ще претърпите срив, причинен от стреса от изминалия ден.

Рак – Правилната преценка на ситуацията може да не е лесна. Склонни сте към колебания. Ето защо не бързайте с решенията, опитайте се да обмислите добре всяка стъпка. Възможно е съветите на близки хора да са полезни.



Лъв – Днес не бива да очаквате перфектно развитие на събитията. Дори обичайните обстоятелства ще бъдат засенчени от дребни неприятности и недоразумения. Не можете да предвидите нищо предварително.

Дева – Днес лесно ще се изнервяте и дразните от дреболии. Ясно е, че да задържате емоциите в себе си е много трудно. В много отношения успехът на делата ви зависи от вашата смелост и постоянство. Постигнали желания резултат, ще въздъхнете от облекчение, ще се почувствате много по-спокойни.

Везни – Не реагирайте на външни стимули, запазете спокойствие. Занимавайте се само с вашите дела. Жизненият потенциал е намален, възможни са неразположения, бързо се уморявате, ставате раздразнителни и невнимателни.

Скорпион – Започнете деня без бързане. Сутринта е по-добре да не правите нищо важно: сега е по-подходящо за релакс. Днес ситуацията в личния ви живот може частично да излезе от контрол. Много зависи от вашето поведение.



Стрелец – Денят може да не е лесен, но имате достатъчно сила и енергия, за да преодолеете всички препятствия, възникнали по пътя и да постигнете целта си. Важно е да не бързате, опитвайки се да изпълните намеренията си по-бързо.

Козирог – Общуването с близките (и останалите) изисква търпение. Струва си да се въздържате от критики. По-добре е да сте по-внимателни с шегите: те не винаги са толкова добри и безобидни, колкото си мислите.

Водолей – През деня ще се проявите като малко непостоянни в действията си. Възможно е да елиминирате дребните проблеми във взаимоотношенията с любимия човек, като установите конструктивен диалог.

Риби – Днес е хубаво за вас да се поглезите малко. Запишете се за релаксиращ масаж или просто направете някои козметични процедури. Такова отношение към собственото тяло няма да остане незабелязано. Външният ви вид ще се преобрази.