Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес Вселената е на ваша страна

Днешната Луна покровителства всичко свързано с брака, семейството, дома, роднинските отношения. Делата, които са свързани с тях ще бъдат успешни. Днес може да се прояви кармичната семейна памет.

Овен – Вие навлизате в по-динамична фаза, когато сте призовани да приложите цялата си енергия и креативност към съответна задача. Бъдете търпеливи и продължете напред бавно и стратегически. Това със сигурност ще даде желаните резултати.

Телец – Добре е да прекарате деня в свободното си време без суетене и бързане. Вие сте в състояние да забележите добрите възможности, но само ако внимателно погледнете света около вас и не сте прекалено погълнати от малките неща.

Близнаци – Фокусирайте се върху интересите си и създайте необходимите условия за това. Не е нужно да отговаряте на всички телефонни обаждания, да отделяте време на досадни хора, да се опитвате да помогнете на тези, които могат да се справят без вас.

Рак – Решени сте да се справите с всички въпроси, въпреки че този ден не е благоприятен за трудови подвизи. Напротив, добре е да си позволите повече почивка. Изберете приоритетите си за деня и работете върху тях, като оставите настрана второстепенните задачи.

Лъв – Вие сте в състояние да защитите интересите си, но в това трябва да спазвате мярката. Имате нужда от весело настроение, така че потърсете такава среда, която да ви повдигне духа. Погрижете се повече за себе си. Правете почивки от работата.



Дева – Ще бъдете много чувствителни и може да почувствате, че ви липсва енергия. Не се занимавайте с проблеми, които не зависят от вас да решите. Този уикенд можете да имате възможност да се срещнете с много интересни хора.

Везни – Във вас има разочарования, но трябва да се борите и да не се оставяте да изпадате в меланхолия. В областта на любовта проблемите са текущи и преходни. Вслушайте се в разума, той ще ви отведе в правилната посока.

Скорпион – Не насилвайте нещата. Насладете се на естествения поток от събитията. Възможен е обрат на хода на нещата. Нуждаете се от някои малки промени, за да постигнете баланс в начина си на живот.

Стрелец – Вашите отношения могат да се подобрят значително. Но за да се случи това, трябва да поемете инициативата и да вложите усилия. Това е подходящ момент да направите своя ход и да сложите картите си на масата.

Козирог – Днес планетите са на ваша страна и ви помагат да реализирате всичките си планове! Трябва обаче да обърнете повече внимание на финансите си. Сложете край на излишните разходи! Вашият дом и семейство също ще се нуждаят от вашето време и енергия.

Водолей – Дори да сте понякога объркани, брилянтната ви интелигентност ще бъде от голяма помощ да знаете как да действате по всяко време. Воинът Марс може да събуди вашата импулсивност. Не бързайте и мислете за решенията си.



Риби – Днес има мъглявина около вас и това ви пречи да видите ясно ситуацията. И не забравяйте, че загубата на самообладание няма да помогне на никого. Останете спокойни и изчакайте, докато мъглата се размие.