Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, добър ден за флирт и любов

Овен – Романтично увлечение очаква по-младите представители на знака, а по-порасналите ще могат да внесат нещо ново в личния си живот, ако разчитат не само на емоциите, но и на здравия разум. При пътуване с автомобил трябва да сте внимателни, а срещу използването на други видове транспорт звездите нямат нищо против.

Телец – Едва ли някой би предположил, че всъщност не сте толкова активни и енергични, колкото изглеждате на пръв поглед. Но вие знаете, че имате нужда от почивка и шанс да бъдете сами със себе си. Понякога дори искате да откажете да се срещнете с приятели, за да останете у дома.

Близнаци – Изненадващо развитие на нещата може да разчисти пътя пред вас. Малко вероятно е да избегнете напълно проблемите. Напрежение може да възникне дори в най-хармоничните романтични отношения, не се изключват спорове.

Рак – Очертава се спокоен ден, който не носи значителни събития или важни промени, дава ви възможност да правите точно това, което сте планирали. Освен това емоционалният фон е стабилен. Ще разширите възможностите си чрез взаимодействие с други хора.

Лъв – Вашата упорита работа най-накрая се отплаща. Ще се изпълните с чувство за оптимизъм, ентусиазъм и надежда. Работата ще бъде по-скоро удоволствие, отколкото досада. Промени, добри новини, изненади са възможни, така че бъдете готови за всичко!

Дева – Благоприятен ден за общуване. Днес ще ви бъде по-лесно да разговаряте с трудни, капризни, непредсказуеми хора. По време на дискусиите, понякога много бурни, дори тези, които обикновено се интересуват само от собственото си мнение, ще се вслушат във вашите аргументи.

Везни – Следвайте интуицията и своите предчувствия. Не позволявайте на обичайната си логика да ви пречи! Умът ви е особено възприемчив към послания отстрани. Възползвайте се максимално от това. Влиянието на положителните тенденции в сферата на личните отношения е много силно

Скорпион – Въпреки че няма да възникват сериозни проблеми, настроението ви може да не е достатъчно добро през целия ден. Някои Скорпиони са измъчвани от лоши предчувствия, за които няма причина. До средата на деня е по-добре да не се обсъждат важни въпроси.

Стрелец – Каквото и да правите, вярвайте в себе си и в своите способности. Самоувереността е от решаващо значение за успеха. Следобед ще трябва да се съсредоточите върху семейните въпроси. Възможно е да се наложи да обсъждате с близките си важни въпроси.

Козирог – Поради неочаквани обстоятелства ще трябва да промените плановете си и това няма да ви хареса особено. Добър ден за флиртуване и любов. Вие ставате смели, находчиви и креативни във вашата връзка.

Водолей – Мнозина ще имат желание да ви доверят своите тайни или да споделят полезна информация. Някой от миналото, който не сте виждали дълго време, може внезапно да се появи отново. Това ще е приятна изненада.

Риби – Днес ще блестите като скъпоценен камък, не защото трябва, а защото можете. Планетите ще ви надарят с харизма и очарование. Бъдете гъвкави. Възможни са промени, затова се старайте да се адаптирате бързо.