Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, късметът днес е на ваша страна!

Овен – Днес сте изпълнени с енергия и бодрост. Ако имате недовършена работа, сега можете да я довършите. Денят обещава да мине без сътресения. Бъдете сдържани в думите и действията си и късметът няма да ви обърне гръб.

Телец – Нещата се нареждат както трябва. Подходящо време да наваксате пропуснатото. За свободните представители на знака, любовта може да се появи на най-неочаквани места. Можете активно да флиртувате с хора от противоположния пол.

Близнаци – Интересът ви днес може би ще се съсредоточи върху домашните задължения, семейството, здравето или битовите проблеми. Можете да разчитате на подкрепата на близките си при решаването на някой важен въпрос.

Рак – Ако отношенията с другите хора ви натоварват и изморяват, намерете възможност да прекарате известно време далеч от всичко, ограничете контактите, потопете се в атмосферата на спокойствие.

Лъв – Денят ви носи стабилност. Вие веднага ще налучкате верният тон, ще успеете да избегнете грешките. Външните обстоятелства ще се развиват успешно, което гарантира успеха на вашите намерения и планове.

Дева – Днес е по-добре да се откажете от активен социален живот и да се ограничите само в поддържането на целеви полезни връзки. Това е добър ден за закупуване на продукти, лекарства, необходими дребни неща и дрехи за дома и бита.

Везни – Готови сте да предприемете положителни промени около себе си. Ако копнеете да намерите някой, който да споделя живота ви и да ви прави щастливи, дайте си всяка възможност да срещнете нов човек. Това не е време за мечтаене, а за действия да превърнете мечтите си реалност.

Скорпион –
Можете да постигнете успех, като вложите творчески идеи в начинанията си. Относно любовните взаимоотношенията, сега избягвайте да се задълбочавате в обсъждането на остри теми с партньора си.

Стрелец – Днес не разчитайте на пълна свобода на действие. Смелите експерименти, новите начинания са нежелателни. Правилният подход и тактичност ще помогнат за балансиране на сложните взаимоотношения.

Козирог – Ще бъдете изпълнени с позитивни мисли. Късметът ще бъде на ваша страна, само не го провокирайте. Празнувайте успехите си, но не се задоволявайте с тях, винаги се стремете към повече.

Водолей – Днес ще получите силно творческо вдъхновение. Вашите способности и таланти ще намерят своето приложение. В любовта, знаете какво искате и сте готови да действате незабавно, за да спечелите обекта, който ви интересува. Важно е да не прекалявате.

Риби – Добросърдечието ви отваря вратите на сърцата на другите хора. Тези от вас, които са по-смели, не трябва да ограничават своите инициативи и мечти. Тези, които не са готови за големи промени, трябва да се отпуснат.