Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, Луната ви подтиква към нова любов! Раци, сърцето ви жадува любов

Може да превърнете всяка идея в действащ проект. Възползвайте се от всеки момент и потърсете точните хора, които ще могат да допринесат за успех на вашите усилия. Проявете ентусиазъм и не се отказвайте при първата трудност.

Овен – Като стоите здраво стъпили на земята и знаете точно какво търсите, вие ще можете да се възползвате максимално от уменията си и да постигнете целите си. През този период имате възможност да се сближите с партньора си или дори с човек, който ще може да ви предложи еротичната хармония, която търсите.

Телец
– С правилна стратегия скоро отново ще намерите пътя си и ще откриете, че можете отново да популяризирате своите планове и идеи. С малко помощ от звездите от сега нататък ще можете да се насладите на по-приятен и спокоен начин на живот.



Близнаци – Оставете настрана всякакви колебания и не се влияйте от мнението на другите. Бъдете сигурни, че постъпвате правилно и че ще постигнете целите си. Неочаквано нещо ще ви разочарова, когато разберете, че сте направили погрешни оценки за хората и ситуациите.

Рак
–Днес имате възможността да направите някои много положителни промени в отношенията си. Знаете ли, че имате постоянен почитател/ка? Този човек изглежда напълно очарован от присъствието ви.

Лъв – Комбинацията от планиране и тактика е довела до постигане на много от вашите цели. Бъдещето ви изглежда розово и имате възможност да стигнете до звездите. Има много неща, които още можете да направите в работата си, с нови и доходоносни инициативи на хоризонта.

Дева
– Вие сте в ситуация, в която сякаш сте една крачка напред и две назад. Може би е време да се предадете и да следвате сърцето си. Днешната планетарна сцена вдъхва живот в любовния ви отношения.

Везни – Днес се чувствате изпълнени с жизненост и креативност. Настроението е добро. Това ще ви даде тласък в правилната посока. Днешните астрологични аспекти имат положителен ефект върху вас, като ви помагат да останете удовлетворени.

Скорпион – Семейните дела монополизират вниманието ви от известно време. Опитайте се да се концентрирате и положете усилия. Това ще ви позволи да разрешите текущите проблеми и най-накрая да почувствате облекчение.

Стрелец – За свободните от вас това е много добър период, който благоприятства създаването на красива еротична романтика, която може да се развие в много нежна, но и стабилна връзка...а може би по-късно и нещо по-обвързващо.

Козирог – Луната ще ви подтикне към ново начало на любовта или дори ще ви даде възможност да започнете ново начало с партньора си и със сигурност ще подобри умерения климат на вашия любовен живот.


Водолей
– Някои фактори извън вашия контрол могат да ви объркат. Продължавайте да следвате досегашната си стратегия и не позволявайте на всяка възможност за растеж и успех да отиде на вятъра.

Риби – Един от "чистите" дни, белязан от хармония и баланс. Сърцето ви жадува за любов. Прекарайте времето си с любим човек. Може да се яви неочаквано нов/а поклонник/чка. За да не пропуснете щастието, често се оглеждайте.