Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, месец ноември ви носи нови възможности и предизвикателства

През ноември хороскопът ви препоръчва да определите жизнените си цели възможно най-точно и да започнете да се движите към тях. Този месец ви носи нови възможности за бизнес и нови предизвикателства. Ще имате възможност да реализирате творческата си страна и да се покажете в най-добрата светлина. През ноември активността и ефективността ви ще се повишат значително, което ще ви позволи бързо да постигнете желания резултат. Основното е да останете на гребена на вълната и да действате по начина, по който трябва. Месецът ще премине под егидата на вътрешното развитие. Всички средства са подходящи: медитация, обучение или консултация с психолог. Много скоро ще започне началото на нов цикъл в живота ви.

На първо място, трябва да помислите за собствения си стандарт на живот, за мечтите, целите и плановете си. През този период ще ви се отворят много възможности да подобрите живота си и да го промените радикално. Много представители на знака ще получат финансова подкрепа или ще могат да намерят нов и неочакван източник на доходи. Изправени пред всеки проблем, който може да възникне, ще имате помощта на Юпитер, който ще облекчи напрежението и ще ви осигури предимства. Ще откриете, че животът все още има с какво да ви изненадва.
Търсете разнообразието и намирайте колкото може повече положителни моменти в живота си. Понякога човек трябва да пусне нещо старо да си отиде, за да може да дойде и новото. На кардинални промени не всеки ще се реши, а и няма гаранция, че с нов живот, нова работа, нещата ще станат по-добри. Това не бива обаче да ви спира да опитате, поне тези, които са узрели за промени.

Този месец Козирозите са изправени пред борба с вътрешни емоции и настроения. Споделете със своите близки проблемите и радостите. Препоръчва се повече да хвалите близките си, вместо да ги критикувате, особено децата. Ще бъдете инициативни и ще вземате участие в проблемите на другите. Някой ще се нуждае от консултация с вас и вашите съвети.

През ноември, поне в началото му, няма да има затруднения по отношение на физическото здраве. Възможни са по-чести главоболия, но и болки във врата и гърба.

Отношенията ви във връзката ви като цяло ще са добри. В дните около 9 ноември обаче, Венера и Марс в опозиция ще насърчат безпокойството и нервността. Поради тази причина може да реагирате малко прекалено на всичко, което не ви харесва във вашия партньор. Освен това може да възникнат значителни борби за власт и манипулация. Опитайте се да приемете реалността по най-добрия начин и избягвайте битки без причина.

Свободните Козирози ще срещнат човек, с когото ще имат много общи теми за разговор.