Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, не предприемайте нищо важно днес! Риби, късметът ще е на ваша страна

Целта на деня – съпротивлявайте се на изкушенията, преодолявайте слабостите си, контролирайте мислите, емоциите и действията си.

Овен – Постарайте се да завършите цялата работа, която сте планирали и не отлагайте нищо за по-късно. Погрижете се за външния си вид. Звездите подсказват, че в този ден е желателно да изглеждате перфектно.

Телец – Тъпчете на едно място. Точно когато помислите, че нещо се променя, ново препятствие ви връща в изходна позиция. С нервност нищо няма да решите, необходимо е да запазите търпение. Днес ще усвоите полезен житейски урок.

Близнаци – Много трудно време, просто трябва да издържите с всички сили. Денят е силен и мощен енергийно, а тялото ви е отслабено и следователно не е в състояние да контролира тази силна енергия.

Рак – Отрицателното влияние на планетарната обстановка е голямо. Препоръчително е да бъдете максимално внимателни, да не се поддавате на спонтанни желания, да избягвате конфликти и да не приемате никакви подаръци.



Лъв – Не се противопоставяйте на събитията. Мощната сила на деня действа разрушително на всичко, което не може да ѝ устои. Днес вероятността от хранително натравяне е голяма, затова следете срока на годност на храната, която ползвате.

Дева – Най-добре е да прекарате денят в пълно уединение. Така ще избегнете риска да подложите нервната си система на излишно напрежение и стрес. Лечебното гладувате също ще бъде от особена полза, но само ако нямате противопоказания.

Везни – Денят е труден и предлага най-разнообразни изкушения. Може да забележите, че ставате все по-мързеливи и податливи, не можете да се справите с желанията си на плътта и собствените ви инстинкти са първостепенни.

Скорпион – Днес не само приятели, но и непознати хора могат да се нуждаят от вашата помощ и подкрепа. Добре ще е да не им отказвате. Добрите дела ще ви донесат късмет в живота. А Вселената ще намери начин да ви възнагради.

Стрелец – В никакъв случай не се занимавайте с финансови въпроси, не вземайте важни съдбовни решения нито в личен, нито в професионален план. Като цяло не поемайте никакви отговорности и задължения, не давайте и обещания.

Козирог – Идеално ще е, ако се уредите да си вземете почивен ден и да оставите работата настрана. Въпреки това, ако по някаква причина не успеете да го направите, то занимавайте се само с рутинна работа. Не предприемайте нищо важно.

Водолей – Не предприемайте никаква инициатива. Това няма да ви направи по-успешни, но определено ще ви донесе доста главоболия. Вашето самочувствие и арогантно отношение бавно започват да дразнят околните.

Риби – Очаква ви стабилен и добър ден. Не е нужно да променяте плановете си и да се адаптирате съм обстоятелствата – късметът ще е на ваша страна и всичко ще се окаже перфектно. Само не допускайте до себе си хора песимисти и хленчещи.