Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, не забравяйте, че всичко е любов!

Овен – Денят обещава добро настроение и смекчава разногласията. Ако сте имали напрегнат период през седмицата и сте изразходили много енергия, е време да възстановите силите си и да възвърнете равновесието си. Обърнете повече внимание на всичко, свързано с вас – красота, комфорт, хармония, здраве, любов.

Телец – Неделята прекарайте в тиха обстановка. Това е точното време да се насладите на простите радости на живота, например спокойствие или вкусна храна. Не планирайте нови начинания, смяна на обстановката.

Близнаци – Не се суетете и не започвайте бурна дейност. Препоръчително е да прекарате повече време в спокойна среда и да помързелувате. Ще откриете идеи или решение на своите проблеми в компания с приятели. Помислете как да очаровате и изненадате любимия човек.

Рак – Може би вашите надежди няма да бъдат напълно оправдани, но можете да разчитате на частично изпълнение на вашите желания и за липса на неприятности. Подходящ ден за отпускане в комфортна обстановка с приятели. Съсредоточите се върху личните си отношения.

Лъв – Днес ще се ръководите от умереност и практичност. Неделята е добър и спокоен период за вас. Отдайте се на пълноценна почивка, а ангажиментите могат още да почакат. Занимавайте се с по-спокойни и релаксиращи неща. Не оставяйте на последно място личните отношения.

Дева – Днес ще се откъснете от мислите, които ви безпокоят и ще се радвате на спокойна и хармонична обстановка. Няма други причини, които да нарушат този комфорт, освен вие самите. Избягвайте да мрънкате на партньора си или на близките. Намерете си занимание, което да ви доставя удоволствие и му се отдайте изцяло.

Везни – Добре е да превърнете здравият разум и умереност във ваши приоритети. Астрологичните влияния накланят везните ви към тайна романтична връзка. Заслужава си да отделите малко време и на себе си, това ще има положителен ефект върху вашето самочувствие и външен вид.

Скорпион – Днешният ден носи стабилност. Ще имате възможност да свършите важни задачи. Съгласувайте своите интереси с тези на партньора си. Добре ще е да проявите дипломатичност и да откликнете на предложението му. Непременно намерете време да се посветите на любовта.

Стрелец – Денят е хубав и приятен. Вниманието ви е насочено към рутинните дейности. Важно е да правите всичко с удоволствие. Не се претоварвайте. С партньора си (или цялото семейство) можете да предприемете съвместни културно-развлекателни мероприятия.

Козирог – Днес ще имате шанс да се насладите на живота. Не се лишавайте от приятни усещания и любими удоволствия. Отделете цялото време за съвместно приятно прекарване и забавление с любим човек, семейството или приятели. Не забравяйте, че всичко е любов!

Водолей – Днес сте настроени доста положително и ще намирате приятната страна във всяка ситуация. Денят може да се окаже доста забавен за мнозина или да преживеете нещо вълнуващо. Не са изключени благоприятни събития, добри новини или приятни изненади.

Риби – Общата атмосфера на деня е мързелива, пасивна, хедонистична. Днес звездите ви обещават благополучно разрешение на всяка ситуация. Отпуснете се напълно и не мислете за нищо, което да безпокои съзнанието ви. Може да разчитате на хармония в любовната сфера. Използвайте пълноценно времето за любов.