Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, очаква ви парична печалба и изненадващо влюбване

Овен – Ако искате да постигнете нещо, не чакайте повече и поемете инициативата сега, защото е вашето време и нищо не може да се провали. Възползвайте се от възможността да направите скок. Имате голям капацитет за работа и много организационни умения.

Телец – Някой, на когото сте гледали досега като на приятел/ка, може да ви стане нещо повече от това. И двамата ще осъзнаете, че вече не можете да пренебрегвате силното привличане, така че ще дадете шанс на връзката ви да се развие в друга посока.

Близнаци – Добър момент да постигнете целите, които сте си поставили, но трябва да сте подготвени за емоционалните възходи и падения, които ще изпитате. Животът поставя много добри възможности пред вас и само от вас зависи да се възползвате максимално от тях.

Рак – Днес във вашата среда може да има някакъв конфликт. Опитайте се да се мотивирате с неща, които ви отпускат, за да не се претоварвате. В сантиментален план е време да кажете всичко, за което сте мълчали дълго време.



Лъв – Денят е добър, бъдете по-търпеливи и не се поддавайте на провокации. Понякога е трудно да запазите самообладание, защото някой умишлено иска да ви разбалансира, като ви дразни или критикува, но е по-добре да се съсредоточите върху собствените си дела и да не обръщате внимание на такива неща.

Дева – Денят ще бъде много благоприятен, за да дадете тласък на целите си и да се насладите на късмета си. Ще можете да създадете нови контакти и да изживеете преживяване, което ви помага да забравите за притесненията си.

Везни – Денят ще бъде натоварен. Имате много неща за вършене и е малко вероятно обстоятелствата да ви позволят да действате според плана. Най-вероятно ще трябва да импровизирате.

Скорпион – Всяко нещо, с което се захванете в този ден, трябва да бъде доведено до край или по-добре не го започвайте. Демонстрирайте постоянство, излъчвайте самочувствие - впечатлението, което правите на другите, е много важно за постигане на вашите цели.



Стрелец – Можете да постигнете значителен напредък в работата си, но за това ще трябва да вземете нетривиални мерки. Само като постоянно експериментирате, ще можете да постигнете забележими резултати. Обърнете внимание на малките неща: те ще бъдат важни.

Козирог – Днес тригонът на Слънцето и Юпитер, който е във вашия знак допринася за това да се чувствате щастливи и късметът да бъде с вас във всичко, което правите. Може да имате някаква печалба, успех или да се влюбите.

Водолей – Не си мислете, че късметът ви обръща гръб, само защото не можете да сбъднете една от мечтите си. Контролирайте отрицателните мисли, за да не ви завладеят и да ви накарат да загубите истинския усет за нещата.

Риби – Мислите ви се скитат леко във фентъзи световете. Понякога е полезно да се предадете на потока и да видите къде ще ви отведе. Вместо да се опитвате да управлявате плана, нека нещата вървят по своя път. Всичко се случва в божествен ред.