Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, очакват ви приятни интимни моменти

Овен – Денят е подходящ да поемете инициативата в личните си взаимоотношения, да предприемете стъпка към човека, който ви е симпатичен, да изповядате чувствата си. Възможно е да се възстановят старите връзки или да има помирение след продължителна кавга. Вие сте искрени във вашите импулси.

Телец – Днес трябва да бъдете по-организирани и подредени, да засилите вашата практичност. Може да има моменти на объркване в делата ви. Бъдете внимателни към малките детайли. Трудно ще бъде да се удържите да не засипете с упреци партньора си. Не забравяйте обаче, че идеални хора няма, включително и вие не сте такива.

Близнаци – Здравият скептицизъм и изследователски подход в повечето случаи ще се окажат най-добрите тактики, тъй като от самото начало те ще ви спасят от ненужни илюзии. Не приемайте нищо за даденост. Не е време за нови запознанства.

Рак – Искате да действате независимо, ръководени само от аргументите на собствения си здрав разум. Но ще бъде по-полезно да се вслушате в съветите на другите хора, да използвате опита на колеги и партньори. Така ще можете да избегнете много грешки и по-бързо да постигнете важните цели.

Лъв – Често прибързвате и се поддавате на мимолетните импулси, за което по-късно ще съжалявате. Дори да знаете, че някои от вашите действия могат да имат сериозни неприятни последици, вие действате по свой начин, надявайки се на добър късмет и благоприятни обстоятелства.

Дева –
Всички практически проблеми днес ще решите лесно и бързо. По-трудно е да се разберете в трудните взаимоотношения с околните. Факт е, че сте склонни да приписвате собствените си мисли и желания на другите, което често ще води до неприятни ситуации.

Везни – Постарайте се да се избавите от всичко сиво в живота си. В този ден е необходимо да се обкръжите с красиви неща, в приятна обстановка, да се отпуснете, да поседите и да помечтаете или да се занимавате с любов.

Скорпион – Не пренебрегвайте проверката на фактите, дори ако картината като цяло е ясна. Може да изпуснете някои подробности. Обърнете внимание на нюансите. Опитайте се да прецените плюсовете и минусите и може би ще промените мнението си.

Стрелец – Въпреки всички трудности и напрегнати моменти, успявате да запазите спокойствие, да не се поддавате на провокации. Звездите препоръчват в този ден да положите усилия за обновяване на отношенията ви с партньора ви.

Козирог –
Вие сте решителни и изпълнени с енергия. Чувствате, че се движите в правилната посока и не грешите – зададените цели скоро ще бъдат постигнати. Смяната на обстановката ще ви вдъхнови, ще ви даде нови идеи. Приятни интимни моменти.

Водолей – Днес ще е характерна за вас разсеяност, така че внимавайте да не пропуснете нещо важно. Ще можете да постигнете всичко, което сте планирали, само ако успеете да се съсредоточите върху основните неща и да отхвърлите незначителното.

Риби – Денят ще е много спокоен и приятен, няма да имате причина да се притеснявате и безпокоите. Трябва да сте по-критични към идеите, обещанията, предложенията на други хора, както и към казаното от тях.