Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, посветете днешния ден на себе си!

Овен – Трудностите могат да станат хронични, ако не предприемете решителни действия за преодоляването им. Нежелателно е да се занимавате с физически труд. Ако ползвате режещи инструменти, има вероятност от нараняване.

Телец – Бъдете търпеливи в комуникацията с близките си, избягвайте разногласия и спорове. Важните проблеми изискват съвместно решение. Едва ли можете да разчитате, че ще направите нещо по своему и да очаквате одобрение.

Близнаци – Някои от вас ще трябва да се откажат от по-рано съставените планове, тъй като ще се наложи да се заемат с решаването на чужди проблеми. Вероятността от нови запознанства е висока при тези, които водят активен социален живот.

Рак – Денят ще е приятен за онези, които гледат с оптимизъм към бъдещето и са готови за нови открития. Има възможност да получите ценен и приятен дар. Неподходящо време да се впускате в каквито и да е авантюри. Не рискувайте!

Лъв – Днес е по-добре да не се занимавате с ежедневна работа, защото тя няма да донесе задоволство, но само ще доведе до загуба на сила и ядове поради изгубеното време. Вечерта може да усещате умора, безсъние, главоболие.

Дева – Бързо ще превключвате от една задача към друга. Като цяло ще се чувствате доволни. В личните отношения положението е по-спокойно, вероятността от проблеми е ниска. Независимо от това, е уместно да поемете инициативата вие.

Везни – Вашият прекален оптимизъм пречи да направите правилна преценка на сегашната ситуация. В сферата на личните отношения обстановката е стабилна и приятна, към вас се отнасят с разбиране, вашите чувства няма да останат несподелени.

Скорпион – В по-близките си взаимоотношения с искреност и готовност ще помагате на нуждаещите се. В обществените си контакти обаче бъдете по-избирателни. Не бързайте да обещавате нещо, ако няма да можете да го изпълните.

Стрелец – Днес с удоволствие ще говорите по философски теми, ще мечтаете за събития от бъдещето. В личната ви връзка ще царува хармонията, ако не придавате твърде голямо значение на незначителни недоразумения.

Козирог – Този ден трябва да бъде посветен на почивка и изпълнение на собствените си желания - вие го заслужавате и можете да си го позволите. Можете да направите срещи с приятели, да планирате пътувания, да посещавате социални събития и други забавления.

Водолей – Няма да съжалявате, ако решите да посветите деня на общуване с близките си. Можете да разрешите натрупаните проблеми, да обсъдите планове за бъдещето, да постигнете консенсус по редица важни въпроси.

Риби – Можете да си позволите да покапризничите малко. Вроденото ви чувство за мярка ще ви помогне да не се увлечете прекомерно. Общувайки с любимия си човек, опитайте да не сте в плен на стереотипите и предразсъдъците.