Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, предстоят ви нови открития в любовта

Овен - Денят ще е спокоен и хармоничен. Вие необикновено ясно осъзнавате причинно-следствените връзки на събитията, които ви карат да се чувствате уверени и да направите правилните изводи. Звездите ви съветват да организирате романтична вечер и да прекарате време сами с любимия си.

Телец - Ако сега нямате достатъчно енергия, ще бъде по-разумно да запазите силата си, да се занимавате до вечерта само с най-простите и спешни задачи. Основното нещо е да не се отказвате, а да търсите изход от объркващото положение (или заплетената ситуация).

Близнаци - Изтъкването на вашите разумни доводи и аргументи, могат да усложнят ситуацията в личните отношения. Ако все още сте сингъл, добре е да не се ръководите от мнението на други по любовните въпроси.

Рак - Първата половина на деня е най-благоприятна. Ситуацията може да изглежда толкова неопределена, че няма да разберете дали печелите, или губите. В случай на съмнение се препоръчва повишено внимание и съвет да не рискувате напразно.

Лъв - Възможно е днес рутината на любовния живот да бъде заменена от бурни и ярки събития в отношенията с обекта на вашата страст. Опитайте се да направите всичко възможно, за да активирате сетивата си. Сингъл Лъвовете се съветват да обърнат внимание на комуникационните си умения.

Дева - Днес можете успешно да работите за подобряване на качеството на отношенията с любимия си човек. Ако все още сте сами, бъдете по-смели в опитите да установите личен живот. Може би ще се наложи да поемете някои рискове.

Везни - На този ден звездите благоприятстват личния живот на много Везни. В същото време вероятността да играете според правилата на други хора е твърде висока, може да ви бъде предложен избор между враждебност и неприятен компромис.

Скорпион - Ще можете да запазите властта над обстоятелствата до вечерта. Решаващ фактор, който ви дава предимство, е вашето морално превъзходство, професионална незаменима сила, технически умения и вашата естествена способност да влияете психологически върху другите.

Стрелец - Стремежа да поддържате добри отношения с другите, може да противоречи на желанията ви. Изпитвате необходимост да заявите вашите нужди и потребности, вместо да ги потискате. Искате да останете приятни за другите, но не е нужно да жертвате собствените си интереси заради това.

Козирог - Сегашната позиция на планетите показва, че в този ден не трябва да бързате в изборите си. Чакат ви интересни открития в сферата на любовните взаимоотношения. Сингъл Козирозите ще станат основните обекти на внимание от страна на почитатели.

Водолей – В любовта проявявате чувствата си сдържано. Звездите ви съветват да се държите непосредствено и искрено, така че вашата половинка да няма причина да ви упреква, че сте студени.

Риби – Набелязали сте си дълъг списък от задачи, но позитивната ви нагласа ще помогне да се справите с всички тях бързо, лесно и енергично. След това трябва да намерите достатъчно време и да се отпуснете и да почивате. Избягвайте разговорите на сериозни теми у дома.