Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, пригответе се за един интригуващ ден!

Овен – Денят е благоприятен за активен отдих, за пътувания и разходките на открито. Прекомерната откровеност и бъбривост може да се отразят отрицателно на отношенията с околните. Вечерта ситуацията ще стане по-оптимистична и контролирана.

Телец – Днес се отнасяйте по-внимателно към преживяванията на обекта на своите симпатии. Липсата на интерес от ваша страна, може да се изтълкува като безразличие. Отдайте се на своите желания - не сте роботи и вие също имате право на своите капризи и слабости.

Близнаци – Може да разчитате на покровителство и закрила от звездите. В личния ви живот се очаква да има хармония, освен ако не се задълбочавате (напълно излишно) в дреболиите. Много неща ще се набиват в очите ви, но по-добре не го правете на въпрос.

Рак – Денят днес не е лош, но може да е леко напрегнат. Не вземайте решения под въздействието на емоциите. Бъдете внимателни в общуването. Всяко взаимодействие с околната среда може да доведе до конфликт, ако не сте предпазливи.

Лъв – Благодарение на огромната си енергия и оптимизъм ще можете да внесете положителни промени. Днес ще бъдете склонни да се поддавате на различни изкушения. Научете се да игнорирате хора, които не са ви интересни - не е нужно да общувате с тях.

Дева – Днес ще клоните към праволинейно решаване на проблемите. Нежеланието да се съобразявате с мнението на другите хора може да доведе до конфликт на интереси. Вечерта се опитайте да се отпуснете, да медитирате.

Везни – Днес трябва да решите някои вътрешно-семейни проблеми. Бъдете по-коректни в поведението си и по-сериозни. Подхождайте по-отговорно към задълженията си. Не е подходящо време, ако имате да изяснявате лични отношения.

Скорпион – Тенденциите са позитивни, дори да се наложи да се откажете от нещо. Сега ще имате повече власт и начини за влияние върху важни за вас ситуации. Възможен е преломен момент в даден аспект от живота ви.

Стрелец – Днес трябва да играете според правилата на другите или на партньора си. Ще бъдете в добро разположение на духа, енергични и активни. Добре владеете емоциите си и сте в състояние да контролирате моментните си импулси. Каквото и да решите да предприемете, все ще е добре.

Козирог – За мнозина звездите са приготвили интересни моменти. Денят е добър за пътувания, за срещи с приятели. Тези, които са сами, да търсят по-активна комуникация с лица от противоположния пол.

Водолей – Много от вас ще усетят, че светът е станал малко по-дружелюбен и благосклонен към вас. Първо свършете със своите отговорности и задължения, чак след това се отдайте на романтиката и други прелести на живота.

Риби – Нужно е да запазите през целия ден самообладание и концентрация на мислите си. Може да ви се появят много интересни идеи. Намалете очакванията си в личния живот и гледайте по-реалистично на ситуацията.