Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Късмет за Овена. Лъвовете да се готвят за флирт

Днешният ден дава на мнозина шанс да се започне, както се казва, „от нулата“. Възможни са изненади или неочаквани събития, за които сте неподготвени.

Овен – Денят ви носи донякъде късмет. Ще успеете да налучкате верния тон, няма да допуснете грешки. Външните обстоятелства ще се развиват успешно, което гарантира успеха на вашите намерения и планове.

Телец – Семейството и добрата компания са всичко, от което се нуждаете в момента. Умът ви сега е насочен навътре. Много е вероятно да разсъждавате върху личния си живот и цялостната посока, в която се насочвате.

Близнаци – Днес ще се радвате, че разполагате с повече време за почивка и за любимите си хора, за което копнеете цяла седмица. Ако почувствате, че някой се опитва да се намеси във вашите решения или работи, веднага поставете знак "Стоп".

Рак – Не всеки, на когото имате склонност да се доверите, е съюзник. Изберете внимателно своите доверени лица, или може да се окажете в грешния край на някои много неприятни изненади. Най-добрата компания днес ще бъде вашата собствена.

Лъв –Време е да се отпуснете. Посветете уикенда на себе си. Вашите актьорски способности ще бъдат много добри и ще получите това, което искате. Ще имате възможности за флирт, така че се погрижете повече за външния си вид.

Дева – Внимавайте да не правите неразумни разходи. Днес се опитайте да се въздържате от харчене, защото ще дадете повече от необходимото за нещо, от което всъщност нямате нужда. За да не съжалявате после, би било по-добре да стоите далеч от магазините.

Везни – При положение, че винаги сте пълни със задължения, ще прекарате и този ден в този типичен за вас натоварен стил. Ще имате нужда от малко организация, но с добра воля ще постигнете всичко, което сте си поставили за цел.

Скорпион – Някой ще разбуни страстите ви днес и ще ви накара да се чувствате удовлетворени и енергични, каквито не сте били от известно време. Събота може да е ден, в който да решите нещо ново и напълно необичайно за вас.

Стрелец – Ако успеете да се справите с работата си днес, вероятно ще се почувствате твърде изтощени към вечерта, за да прекарвате свободното си време за нещо друго, освен за лежане пред телевизора и обилно похапване.

Козирог – Някои дни са предназначени за самоугаждане и за вас това е един от тези дни! Поглезете се и правете нещата, които искате да правите. Позволете на другите да се погрижат за вас. Общуването с приятели могат да направят нещата по-леки, а настроението да бъде ободряващо.

Водолей – Може да е трудно да поддържате перфектния си образ, когато други разсейващи фактори привличат вниманието ви другаде. Конкуренцията и споровете са само резултат от нуждата ви да отстоявате нещо. Ако трябва, направете няколко отстъпки в името на хармонията и мира.

Риби – Вие ставате по-съобразени с вътрешните си нужди и тенденции и правите промени, които ви позволяват да прекарвате повече време с нещата, които наистина ви харесват и които инстинктивно ви привличат.