Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лесни компромиси за Рака, бунтарски ден за Лъва

Овен - Днес се доверете на логиката, не разчитайте на интуицията. Не се оставяйте чувствата да ви подведат. Най-голямата грешка е да мислите, че няма да направите грешка. Не настоявайте на личното си мнение, вероятно ще бъдете разбрани неправилно.

Телец - Този ден е подходящ да се отдадете на домакинската работа, инспекция на домашните запаси и бюджета, пазаруване неща за в къщи, уточняване на вътрешно-семейни нужни, козметични и лечебно-профилактични процедури.

Близнаци - Мнозина от вас ще потърсят днес нови емоции, може дори да предприемат някаква промяна. Намерете непременно достатъчно време да си починете максимално и да се занимавате с интересни за вас неща.

Рак – Не е лесно да се съчетаят собствените ви интереси с интересите на други хора. Възможно е да има противоречия между това, което искате и между това, което очакват другите от вас. Намирането на разумен компромис може да бъде по-лесно, отколкото си мислите.

Лъв –
Чувствате желанието да направите нещо необичайно. Всичко това не е лошо, но звездите ви съветват да внимавате и да не надценявате своите възможности. Използвайте шансовете си, но не рискувайте.

Дева –
Сега трябва да имате чувство за мярка, за да избегнете прекомерните разходи и прибързани решения, които могат да доведат до загуба. Бъдете нащрек! Има опасност някой да се опита да ви използва в своя полза.

Везни –
Вие сте активни и неспокойни, затрупани от противоречиви идеи и ви е трудно да решите какво да правите в този ден. Опитайте се да намерите баланс между вашите собствени нужди и очакванията на другите.

Скорпион –
Днес не е изключено да имате неочаквани затруднения във взаимоотношенията си. Благодарение обаче на способността си да общувате и да убеждавате, всяка ситуация можете да обърнете в своя полза.

Стрелец -
Възможно е да възникне конфликт, поводът, за който ще е незначителен. Необходимо е да знаете границата, която не трябва да прекрачвате. Постарайте се на всичко случващо се да придадете конструктивен смисъл.

Козирог – Днес оставете нещата да следват собственият си ход на развитие. Запазете си малко лично пространство и време само за себе си. Внимавайте да не възникват разногласия поради несъвпадане на интересите с близките ви. Помислете върху техните предложения. Всичко може да бъде договорено мирно.

Водолей -
Обстоятелствата изискват да проявите дипломация от ваша страна. На всяка спорна ситуация трябва да реагирате дружелюбно. Ако не сте готови да овладеете егото си, ще затвърдите репутацията си на непредсказуем бунтар.

Риби -
Днес може да ви е малко по-трудно и да се наложи да защитавате собствените си интереси. Не е изключено да възникнат ситуации, които изобщо не сте очаквали. Но дори да има затруднения не се отказвайте, а правете това, което намирате за правилно.