Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, декември ще съживи стари любовни трепети във вас

Скъпи Лъвове, през декември със сигурност ще бъдете докоснати от вълшебната пръчица на късмета. Може би не всички, но мнозина ще спечелят признание от началници и колеги и ще постигнат заслужени подобрения в доходите. От друга страна, ще се появят възможности за стартиране на нов проект. Отпуснете се и използвайте творческия потенциал, който носи много енергия в началото на месеца.

Възможни са неочаквани промени в кариерата, внезапни промени, които се случват точно когато смятате, че всичко е наред. Почти всеки Лъв ще има събития, свързани с промени в живота. Това ще засегне такива области като смяна на работата, срещи с нови хора, ежедневие и семейни отношения, деца. Този период ще бъде донякъде и малко стресиращ. Ще се справите с изоставането на проблемите, но не много продуктивно. Вината е вашето бързане, желанието да действате, преди цялата необходима информация да попадне във вашите ръце. Преди да направите нещо, трябва внимателно да помислите, бързането няма да доведе до положителен резултат.

Пазете се! Може да станете обект на измама или интриги. Необходимо е също така внимателно да боравите с електрически уреди, остри и режещи предмети, да спазвате мерките за безопасност.
Вашите добродетели са много: топли, великодушни, щедри, страстни, креативни, както и благородни във всеки жест, вие винаги сте решени да дадете най-доброто на онези, които обичате. През последния месец на годината, ще блестите със своята харизма и магнетичност.

Ще бъдете изложени на кръстосани слънчеви и лунни влияния. Това ще доведе до увеличаване на вашата енергия, но в същото време раздразнителността ще се увеличи. Венера в Скорпион би могла да създаде известно напрежение, като посее известен раздор в семейството. Но дните ѝ ще бъдат преброени.

В любовния ви живот планетите ще ви благословят с позитивно настроение и ще ви дадат перспектива да намерите любовта или да възродите забравените чувства. От 1 до 20 декември Меркурий ще преминава през V-ия ви дом, предоставяйки различни романтични възможности за свободните представители на знака. Тази тенденция ще бъде подсилена с още две събития, които ще се случат в същия дом: пълното затъмнение на Слънцето в Стрелец на14-и и влизането на Венера на15-и в знака.