Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, денят е страхотен. Водолеи, направете си кратко пътуване

Време на съзерцание и хармония. Денят е един вид "огледало", защото през този период можете да видите себе си и действията си отвън. Всичко, което обгражда човек сега, е отражение на неговия вътрешен свят.

Овен
– Сегашната планетарна обстановка предлага много възможности да подобрите живота си, ако гледате към по-далечното бъдеще. Трябва да се съсредоточите върху целите, които трябва да постигнете и този уикенд може да бъде идеален да обмислите всичко, без да предприемате действия. Същото важи и за любовта.

Телец
– Интуицията ви е много силна! Инстинктът ви води в правилната посока. Вашите стратегически умения ще ви помогнат да получите това, което искате. Не компрометирайте шансовете си, като насилвате нещата.


Близнаци – Днес ще се доста уморени и това ще си личи, тъй като ви е трудно да правите елементарни неща. Погрижете се първо за себе си и след това се занимавайте със задълженията си. Някои неспешни неща могат да бъдат отложени.

Рак
– Може да имате много различия и недоразумения с някои хора, което не носи положителни емоции в живота. Това ще ви накара да се чувствате доста изолирани и да страдате от липса на разбиране от другите. Ситуацията не е благоприятна поне засега.

Лъв – Отлично време за всички вас. Вие сте във фаза на разширяване, в която контактите, пътуванията, движенията, съобщенията наистина имат голямо значение и затова трябва да ги използвате.

Дева – Ще бъдете особено конкретни, надеждни, решени да направите това, което сте планирали Приятен уикенд, за да бъдете с човека, когото обичате, дори и да не сте в супер романтична фаза за момента.

Везни – Луната е във вашия знак, така че започвате отново с нова енергия, с нов проект или идея и с повече увереност. Кой знае, може този уикенд да успеете да намерите решение на проблем, който ви преследва, но и на ниво личен живот можете да подобрите нещо.

Скорпион – Уикендът е добър за вас, дори ако Луната е в дванайсетия ви дом и не е абсолютно полезна за предприемане на стъпки напред. Ако сте сами, огледайте се, защото ако излизате, наистина е вероятно да се запознаете с някого.


Стрелец
– Звездите всъщност благоприятстват срещите и влюбванията и то сериозните, а не само тези, базирани на просто физическо привличане. Но за целта трябва да излизате, да ходите на места, които са различни от обичайните, в противен случай монотонността ще преобладава и няма да можете да направите нищо.

Козирог – Може би ще се чувствате малко раздразнени от определени неща, които не изглеждат така, както трябва да са. Дори на физическо ниво ще се чувствате мудни, немотивирани, почти до степен на хронична умора.


Водолей – Неделя е ден, в който да организирате пътуване извън града, било със семейството, приятели или любим човек. Опитайте се да не бъдете твърде тъжни, ако някакво събитие ви разстрои. Ами любовта е, която може да бъде вашият оазис, където да живеете и да намерите спокойствие и радост от живота.

Риби – Със сигурност може да се каже, че не е период, в който новините ще падат от небето, а ще бъде ден твърде монотонен и без никакви сътресения. Време е за качествен детокс на тялото, който ще ви върне енергията.