Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес е ден за флирт

Овен – Няма да имате много търпение в работата. Мудните и нерешителни хора ще ви изнервят. Вие сте решени да се наслаждавате на добрите и хубави неща в живота и знаете как да привлечете хората около вас.

Телец – Това не е ден, когато можете да се колебаете дълго време, но все пак се опитвайте да не бързате със заключенията. Вашият здрав разум ви води в правилната посока. Някои твърдят, че имате късмет, но вие знаете, че рационалният ум е отговорен за това.

Близнаци – Действията, които предприемате, могат да бъдат предприети от вдъхновение. Вие искате да си играете с огъня, но не сте подготвени за сериозни ходове. Ако сте свободни, имате шанс за нова среща.

Рак – Въздържайте се от нови начинания в работата и в личния живот. Риск поемайте само до степен, в която се чувствате свободни и уверени, и имате необходимия опит. Обърнете допълнително внимание на здравето си.

Лъв – Денят обещава да бъде много приятен. Особено ще им хареса на тези, които обичат да флиртуват и не пропускат шанса да очароват някого. Вашият изключителен чар ще бъде забелязан от всички.

Дева – Днес ще предприемете някои действия. Скоро ще разберете дали успяхте да направите правилна крачка напред или допуснахте значителна стратегическа грешка. В любовта можете да поемете оправдани рискове и това ще доведе до добри резултати.

Везни – Вие сте в добра форма и по-уверени от всякога. Ще оставите сивия период зад себе си и ще започнете да гледате малко по-позитивно на нещата. Позволете си да бъдете безгрижни и да се наслаждавате на живота.

Скорпион – Денят не е добър за финансови операции, за посещения в данъчната инспекция. Каквото и да правите, не проявявайте голяма самонадеяност. Резултатите от вашата работа може да бъдат значително по-ниски от очакваното.

Стрелец – Авантюристичният дух ще ви направи спонтанни, живи и свободни. Ще сте склонни към импулсивни действия. Ще изненадвате хората около себе си с непредсказуемостта си. Мнозина от вас ще отворят нова страница в живота си.

Козирог – Вие сте по-малко емоционални, но не можете да бъдете упреквани за това, защото вашето спокойствие създава атмосфера на хармония наоколо. Звездите ви предлагат голяма възможност да се насладите на живота.

Водолей – Делата ви се развиват добре, но тъй като не сте застраховани от неприятности, в днешния ден те са напълно възможни. Може да бъдете изправени пред някакъв избор. Слушайте съветите на любимия човек, но действайте както вашето сърце ви подсказва.

Риби – Днес прекомерният физически и емоционален стрес е нежелателен. Вие сте природно скромни и има известна доза мистерия около вас, която ви прави привлекателни за противоположния пол.