Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес е ден за романтика и интимност!

Овен – Благоприятен ден за решаване на важни проблеми. Интуицията ще ви подскаже как да действате. Не вярвайте на всичко, което другите казват: възможно е днес някой да се опита да ви подведе или да станете жертва на досадно недоразумение.

Телец – Някои неща трябва да бъдат отложени за друго време. Не мислете, че вашите възможности са неограничени. Дори имате нужда от почивка, въпреки че не сте готови да го признаете. Прекаленото натоварване оказва лошо въздействие върху самочувствието.

Близнаци – Днес ще се движите по пътя на най-малкото съпротивление и ще се оставите на потока на времето. Не се учудвайте, ако много ви се спи в този ден. Ако това се случи, непременно отделете повече време за почивка. Нервната ви система има нужда от отпускане.

Рак – Денят усилва потребността от лично пространство, затова се отделете в някой ъгъл и помолете близките ви да не ви безпокоят. Днес сте склонни да живеете в света на мечтите, чувствата и идеалите. Вечерта е добро време за романтични или приятелски срещи.

Лъв – Това е един добър ден за романтика, интимност, както и да се посветите на любимите си увлечения, които изискват въображение и уединение. Благоприятно за начало на нови любовни отношения ( до 19 ч).

Дева – Днес бъдете по-деликатни и отстъпчиви към околните. Желателно е да се удвоят усилията в тази посока, ако става дума за общуване с близките ви. Съберете се с весела компания и прекарайте приятно остатъка от деня.

Везни – Днес може да се сблъскате с досадно обстоятелство. Понякога бариерите са невидими, а причините за неуспехите не са логично обясними. Възможно е да пренебрегвате някои дребни неща, да не вземате под внимание собствената си уязвимост или нюансите в настроението на някой друг.

Скорпион – Вашата засилена чувствителност ще пречи на хармоничното общуване. Някоя лоша шега или критика могат да ви направят мнителни и да ви засегнат. Има шанс да възстановите прекъсната връзка с човек, към когото изпитвате симпатии.

Стрелец – Днес сте сантиментални и вътрешно уязвими, нуждаещи се от уединено убежище, както и от истинско разбиране и съчувствие. Добре е да избягвате засилено общуване и публични изяви. Свободните представители на знака може да изпитат романтични чувства към човек, когото познават отдавна.

Козирог – В този ден сте възприемчиви към общият емоционален фон. Личните вътрешни настройки и емоционалните филтри са много важни днес. Положителните преживявания ще помогнат да прекарате един приятен ден, а унинието и песимизма ще оцветят света в сиви тонове.

Водолей – Звездите ви препоръчват да прекарате деня в относително спокойствие. Намаляването на активността може да изглежда като признак на мързел, но това е фактор, който ще ви помогне да се отпуснете, да се разсеете и да възстановявате силите си.

Риби – В някои моменти ще предпочитате уединението. Слушането на музика ще подобри настроението ви, но избягвайте сантименталните мелодии, защото те ще ви откъснат от насъщните дела, които имате да вършите. Лесно ще изпаднете в мързел, но пък няма лошо, днес е почивен ден.