Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес е отличен ден за вас и в работата, и в любовта

Първата половина на деня – бъдете сдържани във всичко. Втората половина на деня - период на положителна енергия. Луната ще подкрепя всяка дейност.

Овен – Вие, които сте толкова страстни и интензивни, ще дадете най-доброто от себе си във всичко, което правите и ще се борите неуморно за това, което искате, постигайки целите си. Насладете се на този период и почувствайте вълшебната романтика, която може да донесе.

Телец – Оставате много спокойни и емоционално стабилни, особено когато сте изправени пред дилема. Опитайте се да разгледате всички аспекти на всяко препятствие, което може да бъде поставено на пътя ви днес, съберете повече информация и вземете мъдри решения.

Близнаци – В днешния ден може да се чувствате малко стресирани. Би било добре, ако се занимавате с дейности, които ви освобождават от излишния стрес. Вие сте по-отворени за промяна днес и това ще е от полза за вашия късмет.



Рак – Това, от което се страхувате, не е нещо, с което не можете да се справите. Понякога просто трябва да се отпуснете и да подишате дълбоко за малко. Отменете плановете си за днес, ако ви е натоварена програмата. Просто се фокусирайте върху себе си.

Лъв – Това е отличен ден; нещата ще се развият благоприятно за вас, както в личен, така и в професионален план. Вие го заслужавате. Свободните и необвързани представители на знака, ще разцъфтят в социална среда.

Дева – Луната ви насърчава да бъдете практични, да имате смелостта да се занимавате с определени дейности и да не отлагате за утре това, което можете да направите днес. Грижата за себе си трябва да бъде приоритет за вас.

Везни – Добър момент да излезете от инерцията, в която сте били потопени и да се захванете за работа, оставяйки се да бъдете водени от интуицията си, за да осъществите всички планове, които имате.



Скорпион – Днес ще имате силна енергия през целия ден. Продължавайте да работите все така и продължавайте да давате най-доброто от себе си. Ако пътувате, проверете дали не сте забравили нещо.

Стрелец – Ще се изправите пред ситуациите, които ви завладяват със смелост и решителност и вашата вътрешна сила няма да позволи на обезсърчението да ви завладее. Ще получите това, което искате и това ще ви направи щастливи.

Козирог – Завършвате месеца изпълнени с жизненост и увереност, с желание да се насладите на живота и да споделите с близките си всички хубави неща, които съдбата е подготвила за вас. Във всичко, което правите, се оставяйте да бъдете ръководени от сърцето си.



Водолей – Може да имате късмет и възможности, от които знаете как да се възползвате максимално. Вашата интуиция е по-засилена от всякога и ще искате да се впуснете в нови приключения.

Риби – Може да има усложнения в живота ви, които да ви тежат, но също така е възможно да виждате призраци там, където ги няма. Не се затваряйте в себе си и изразявайте чувствата си. Всичко, което предприемете днес, ще се увенчае с успех.