Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес е вашият ден, приятни срещи за Телеца

Днес трябва да обърнете внимание на семейството си. Този ден ни напомня колко важна е основата на живота – нашите корени и традиции. След 15:45ч, когато Луната излиза на празен ход, нищо важно не предприемайте.

Овен –
Транзитите показват възможността за влизане в конфликт с близки. Кризата в семейството може да продължи, ако не положите усилия и не предприемете конкретни стъпки, дори и да са неприятни за вас. Не забравяйте, че те не са ваши врагове.

Телец –
Началото на деня може да бъде предизвикателно. Изборът в общуването е важен. Сега лесно се поддавате на всяко влияние и това създава трудности. Втората половина на деня е много по-успешна. Тя носи поводи за радост, обещава приятни срещи.

Близнаци –
Днес нервната ви система е изложена на риск. Причината за това може да бъде постоянен стрес, хронична умора и недоспиване, както и нередовно хранене. Спешно се нуждаете от дълга и качествена почивка, в противен случай всичко може да завърши с нервен срив.

Рак –
Има много неща за правене. Не бива да се притеснявате за това: ще имате време за всичко, което сте планирали. Хората около вас са по-склонни да се обръщат към вас за съвет; опитвате се да помогнете на всички.

Лъв –
Това е вашият ден. Заровете се подреждат един след друг, нещата се решават от само себе си. Вие сте приятно изненадани, защото не сте очаквали такъв подарък от небето. Вероятни са срещи с хора, с които не сте се виждали от дълго време.

Дева –
Възникват много идеи, но те трябва да бъдат обмислени правилно, преди да се пристъпи към изпълнението на плана. По-добре е да избягвате претоварването. Спокойната почивка ще бъде особено полезна за вас днес.

Везни –
Емоционалният и физически стрес може да доведе до влошаване на вашето благосъстояние. Опитайте се да бъдете по-спокойни в живота и не приемайте нещата по-сериозно, отколкото са в действителност.

Скорпион – Въртите се в кръг, защото не приемате някои малки поражения. Това са едни изключително незначителни неща, не го превръщайте в драма. Дайте шанс на приятелите си, един от тях може да предложи страхотно решение, което вие сами не виждате.

Стрелец –
Приемайте съвети от хора, които познавате добре. Те често забелязват това, на което не сте обърнали внимание, могат да ви предложат как най-добре да действате. Следобедът обещава добри новини, както и неочаквани срещи, на които ще се радвате много.

Козирог –
Уморени сте от темпото, което ви притиска. Имате нужда от почивка. Ден, прекаран със семейството и спокойна атмосфера, това ще ви укрепи. Бъдете това, което сте, отпуснете се и спечелете с чара си.

Водолей –
Това определено не е подходящият ден да започвате смели експерименти, без да ги обмисляте. Слушайте тези, които ви съветват да внимавате и да изчакате малко. Много е по-лесно, когато не бързате.

Риби –
Не губете самообладание, дори ако нещата не вървят по план. Опитайте се да обърнете внимание на малките неща. Това, което днес изглежда незначително, може да повлияе на плановете ви по-късно.