Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес е вашият ден, Везни - страстта ви завладява

Денят има тежка енергия. Това е период на тестване на душата за сдържаност и позитивно отношение. Днес е много лесно да утежните кармата си, ако реагирате на агресията с агресия.

Овен – Липсата на обективност може да доведе до разгорещени спорове с хората, с които работите, тъй като не желаете да разберете тяхната собствена гледна точка. Не забравяйте да проявите разбиране, тъй като това е единственият начин да избегнете затруднения.

Телец – Вашата чувствителност може да действа неконтролируемо върху настроението ви, като се отразява негативно на атмосферата в личния ви живот. Неангажираните Телци страдат от силна интровертност и липса на инициативност.

Близнаци – Ежедневието има прекомерни и изискващи ритми, но вие не искате да ги следвате, защото мързелът доминира и ви ръководи днес. Това може да ви накара да оставите нещата настрана, но не забравяйте, че на следващия ден ще имате повече работа.

Рак – Денят създава несигурност и съмнения, които могат да съществуват във вас, засягайки психологията и поведението ви в средата, в която се движите. Бъдете внимателни, защото конфронтационното настроение не помага за създаване на баланс.



Лъв – Очаква ви прекрасен ден и на практика нищо няма да може да развали настроението ви. Целите и амбициите, които имате, излизат на преден план, тъй като искате да предприемете необходимите стъпки, които ще ви доближат повече от всякога до постигането им.

Дева – Нервността може да доведе до търкания с околните, които е добре да избягвате. Съсредоточете се върху общуването с някой, който ви носи радост, тъй като е необходимо да избягате от евентуални задължения и проблеми, които ви притискат.

Везни – Възползвайте се от силната страст и романтика, които съществуват във връзката ви, и оставете настрана подозрението и напрежението, които могат да динамизират атмосферата. Ако сте необвързани е възможно да се появи ново познанство, което да привлече вниманието ви.

Скорпион – Безпокойството, което изпитвате, не е лесно за контролиране и това може да създаде проблеми с околните, тъй като няма да се поколебаете да избухнете в напрежението, което изпитвате към хората около вас.



Стрелец – Контактът с хора от по-широкото ви обкръжение ще ви помогне да балансирате и да гледате с оптимизъм на всяко свое усилие. Комуникацията във вашата връзка играе решаваща роля, защото чрез нея намирате самочувствие и положително отношение.

Козирог – Където и да отидете, днес ще бъдете център на вниманието, само се опитайте да избегнете разгорещени дискусии. Ако сте във връзка, намерете време за половинката си вечерта. Ако сте необвързани, бъдете търпеливи и скоро късметът ще ви се усмихне.

Водолей – Потиснати чувства или чувство за вина от минали ситуации не ви позволяват да се успокоите и може да доведе до по-голяма интровертност. Свържете се с вътрешното си аз, за да откриете дупките в сенките, които ви пречат да се наслаждавате на моментите и живота си, както искате.

Риби – Днес ще получите необходимата подкрепа от близки хора, а това ще ви мотивира да продължавате да се борите. Определете приоритетите си в работата и не губете време за маловажни неща. В сферата на любовта ситуацията е добра. Ако сте необвързани, не се притеснявайте да покажете своя чар.