Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес е вашият ден!

Овен – Ще бъдете много решителни и фокусирани върху делата, с които се занимавате, но може да срещнете някои проблеми и да не завършите това, сте започнали. В същото време, не очаквайте от съдбата повече от колкото тя наистина може да ви даде.

Телец – Днес се увеличават задълженията и някои от въпросите ще трябва да решите веднага. За да подобрите атмосферата във вашия дом, трябва да сте готови да предприемете и въведете някакви промени.

Близнаци – Плановете ви могат да се променят в движение. Следвайте хода на събитията. Жизненият ви тонус ще спомогне да се справите с повечето задачи. Ще успеете обаче, само ако реално оцените действителността и детайлно обмислите предстоящите си действия.

Рак – Следвайте обичайният ритъм за деня. Не позволявайте на никого да обсебва ценното ви време - някои неща после трудно ще наваксате. Не се поддавайте на провокации и опити за манипулиране.

Лъв – Ще постигнете това, което искате, с помощта на решителност и отдаденост в работата. Ще се изправите пред възможността да въведете значителни промени в социалната и любовната сфера на живота.

Дева – Придържайте се към практическата полза във всяко нещо и повече умереност. Гледайте да не изпадате в крайности и не бъдете нито прекалено щедри, нито прекалено стиснати. Избягвайте днес всякакви прояви на разточителност и екстравагантност.

Везни – Уединението ще ви помогне да намерите отново себе си. Отделете си достатъчно внимание, поглезете се, намерете си някакво приятно занимание, развлечение, докато се почувствате по-добре. Подарете си сами този ден!

Скорпион – На работното място внимавайте и избягвайте дискусии и спорове с бизнес партньори, колеги и /или клиенти. Препоръчва се внимателно да следите ситуацията и да се предприемат необходимите мерки своевременно.

Стрелец – Не е изключено днес вашите действия да имат импулсивен характер. При решението на въпросите, които ви предстоят, се опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже най-правилното за момента решение.

Козирог – Добре е да изразходвате енергията си разумно и да не прекалявате с прекомерната активност. Не е благоприятно да изглаждате влошени отношения, да общувате, да установявате контакти. Недейте да откровеничите и да се доверявате на хора, които малко познавате.

Водолей – Ще бъдете активни и общителни. Добре е да се ангажирате с изпълнението на натрупаната по-лесна работа, която не изисква специално внимание, концентрация и точност. Бизнес взаимоотношенията няма да доведат до очаквания резултат.

Риби – Някои събитията от деня може да ви накарат да се притеснявате. Повишената чувствителност ще ви пречи да се концентрирате върху работата. Не се отказвайте от възможността да се срещате с приятели.