Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес е време за големи идеи, Телци - търпението в любовта се отплаща

Овен – Нямате причина да се съмнявате в подкрепата на другите. Сега мнозина са готови да се вслушат в мнението ви, да следват съветите ви. Следобед влиянието на положителните тенденции се увеличава.

Телец –
Времето е подходящо за обсъждане на семейни проблеми, които по някакъв начин са свързани с парите. Бъдете търпеливи към любимите си хора, дори ако мненията ви не съвпадат по някои въпроси.

Близнаци – Преди обед влиянието на положителните тенденции намалява, нещата са по-трудни, не винаги успявате да се концентрирате. Нежелателно е да планирате важни срещи за това време, малко вероятно е те да се проведат както бихте искали.

Рак – Важно е да се избягват претоварванията и стресовите ситуации: те могат да провокират обостряне на хронични заболявания. Добър ден за комуникация. Ако имате нужда от помощ и подкрепа, със сигурност ще ги получите.

Лъв – Плодотворен ден, по-скоро втората му половина. Малко вероятно е да има проблеми, с които да не можете да се справите. Следобедът е подходящ за изграждане на дългосрочни планове. В същото време можете да обсъждате идеите си с хора, чиято подкрепа е важна за вас.

Дева – Днес ще ви трябва много енергия, за да завършите работата, която сте започнали. Имате всички шансове да успеете. Не позволявайте проблемите на другите да станат ваши. Намерете време да се отпуснете и да дадете почивка на тялото и ума.

Везни – Днес ще намерите много интересни неща, които да правите. Старайте се да избягвате преумора и силните емоции. Това важи особено за по-чувствителните и впечатлителни натури. Твърде силните чувства могат да провокират главоболие, безсъние.

Скорпион – Вие сте някак капризни и непостоянни. Може би има противоречие между вашите желания и реалните обстоятелства, но вие сте в състояние вземете инициативата в свои ръце и да овладеете дисхармоничната ситуация.

Стрелец –
Шансовете за успех са по-високи, отколкото си мислите, но за да доближите желаните резултати, трябва да поемете инициативата. Общуването с роднини и приятели ще ви зареди с положителни емоции за дълго време и ще възстанови нарушения вътрешен баланс.

Козирог – Бъдете учтиви и любезни в общуването с другите, това ще помогне да направите добро впечатление на хората. Може да дойдат пари, които не сте очаквали. Денят е благоприятен за йога, уелнес процедури.

Водолей – Днес може да имате бунтарско настроение, способни сте на необичайни действия, които ще изненадат околните. Планираните срещи може да не се проведат по независещи от вас причини.

Риби –
Можете да очаквате успешно завъртане на сюжетите за деня. Звездите съветват да бъдете по-внимателни с финансите, нежелателно е да заемате пари, а също така в никакъв случай не се включвайте в някакви приключения и съмнителни предприятия.