Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес избягвайте споровете. Благотворен ден за Девите

Ден на конфликти и загуба на енергия. През този период е желателно да се ограничи комуникацията или поне да не влизате в неприятни разговори.

Овен – Много Овни ще бъдат изправени пред избор: да се бият или да отстъпят. Звездите ви съветват да изчакате, докато тежестта на събитията отшуми. В този ден може да бъде подложено на изпитание спокойствието на влюбените.

Телец – Днес ще ви бъде много полезно умението да се разбирате с различни хора, да намирате подход дори към тези, които не са склонни към общуване. Ще ви се иска да направите много, но е важно да прецените правилно силите си и да не се претоварвате.

Близнаци – Това е денят, който може да ви помогне да приемете по-лесно определени трудности, да разберете, че понякога имате нужда от силни стимули, за да излезете от тази болезнена инерция, в която сте изпаднали.

Рак – Днес може да не се чувствате много комфортно. Можете да намерите спокойствието, което така желаете, в семейството си, в интимната си среда, на мястото, където знаете, че можете да се оттеглите, за да намерите себе си.

Лъв – Избягвайте споровете с приятелите и партньора си, тъй като те могат да създадат много ненужни проблеми. Ако сте спокойни, ще можете да виждате по-добре ситуациите. Някои промени може да донесат това, което винаги сте търсили и най-накрая да поеме в посоката, в която толкова много сте искали.

Дева – Колелото се върти и едно от добрите неща днес, е фактът, че възвръщате вярата си, че можете да контролирате определени ситуации в собствения си живот. Ще имате възможност да рестартирате определени проекти.

Везни – Мъглата, която напоследък ви създаде безброй проблеми в отношенията, започва да се разсейва. Ще се изненадате да забележите, че някои от вашите близки се държат така, сякаш нищо не се е случило, сякаш нищо не ви е разстроило напоследък.

Скорпион – Днес можете да сте спокойни, защото звездите нямат нищо лошо за вас. Някои ситуации могат да бъдат разрешени и ще сте наясно, че не всичко зависи от вас, за да може да се получи. Някои неща просто са извън ваша власт и отговорност.

Стрелец – Бъдете внимателни през целия ден. Ще сте склонни да правите пропуски поради разсейване на вниманието. Направете всичко по силите си, за да останете спокойни и „събрани“. Лошо време за запознанства с нови хора.

Козирог –Денят е доста напрегнат, но имате шанс да успеете в много неща, да се справите с решаването на по-сложни проблеми. Следобед вероятно ще искате да се отпуснете, да отвлечете вниманието от грижите. Ако обстоятелствата позволяват, добре е да го направите.

Водолей – Днес не се учудвайте, ако чуете много комплименти от колеги по ваш адрес, но не се отпускайте. Възможно е зад красиви думи да се крият лъжи, ласкателства и хитри сметки. В този ден обстоятелствата ще усложнят пътя ви към любовната хармония.

Риби – Има дни, в които всичко започва зле и върви зле през целия ден. Днес е такъв ден. Трябва да контролирате по-добре финансовата страна на живота, за да нямате ненужни и непредвидени изненади. Вашето кръвно налягане ще бъде небалансирано.